- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én a helyükben kiadtam volna egy DLC-t ami csak Axel-ről szól, hogy miként sikerült túlélnie ezt az egészet amíg velünk nem találkozott, de ez is kimaradt.
Dettó ugyanilyen sztori van nálam is, ezekből lehet jó játékot és filmet kihozni, de sokaknak nem tetszett a bujkálás és megunták meg a többi, a GS cikknél is ez van a kommenteknél, hogy valakinek sikerült 80 órát a Colonial-ba tennie, ezt meg nem tudom érteni, hogy miként mert én ugyan csak egyszer toltam ki ami jó régen volt de az a játék nem tudom mi, azóta újrakezdtem és normal-on nem tudom kitolni egyedül, pedig nem vagyok béna, ennek ellenére valakinek vagy inkább sokaknak az a rohadt akcióorgia kell, mi meg maradjunk meg a sok évenkénti minőségi 1-2 horrornál, annyi de annyi potenciál van ebben a koncepcióban, ahogy filmként is, ennek ellenére még most se derült ki közel 40 év után, hogy a Space Jockey honnan a toszból jött illetve őket ki vagy mit csinálta, a hajókról nem is beszélve és a többi, még a játékok se mentek bele ezekbe, nagyon nagy reményt fűzök az új filmhez de ha ezzel is úgy megszopatnak mint a Prometheus-szal akkor nekem az Alien a filmekben csak 1-2-ig megy és kész mert ez vicc ami ezzel a szériával van/volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futárcégek
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest