- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
patya276
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Ha én még valamikor februárban a telefonomat úgy rootoltam, hogy előbb raktam rá a rom-ot (a bagyusz féle cm.11-est ami pont aznap "jött ki") és mindent végigcsináltam a leírtak sorjában (cwm recovery-vel kellett csinálnom mert valamiért az én telóm nem óhajtotta kezelni az egyszerűbb módszert) DE! elkövettem egy hibát. előbb tettem fel a CM-et mint ugye rom-ot és aztán a root-olós rom-ot.... most szeretném újra a régi állapotába visszaállítani a telefonomat és unrootolni is szeretném (alapból 4.0.4-es android volt rajta). Viszont tanácstalan vagyok, hogy mit hogyan csináljak. Gondolom, hogy már fel lett téve ez vagy hasonló kérdés itt de mivel én másodszor írok ide és nem is követem a fórumot ezért nincs kedvem az összes hozzászólást elolvasni mivel rengeteg van. És hát magamtól elég analfabéta vagyok ehhez szóval tudom, hogy eleve felelőtlenség volt ez az egész root-olósdi... Bocsánat mégegyszer ha volt már és remélem valaki tudna nekem adni pontos utasításokat. Előre is köszi!
ui.: azt sem bánom ha a 2.3.6-os android kerül rá vissza. A lényeg, hogy a lehető legeredetibb állapotába hozzam a telefont és (nem tudom hogy egyáltalán lehetséges-e így root után) esetleg a gari visszanyerése is jó lenne. (Tényleg gőzöm sincs hogy ez megoldható-e egyáltalán. Nagyon nem értek ehhez.)
[ Szerkesztve ]
ZTE Arizona/SonyEricson Xperia X8/Alcatel OT 995/Nokia Lumia 530
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...