Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
batai15 #3731 üzenetére
Nyomsz egy visszaallitast, ujraindul a telo. Eloszor bejon a gyari recovery, aztan megint ujraindul DE itt mar nyomod a hangero LE gombot igy fastbootban marad. Futtatod a fastbootos csomagot es egy backupot csinalsz.
Ami zörög az max a vibramotor vagy a kamera autofokuszt hallani ha fenykepezel. Vagy valami telleg gurigazik benne de az x akta lenne.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
batai15 #3722 üzenetére
Jahm az talan nem artana, nem is tudom miert nem csinal az installer egyet... chrome-ot szvsz felejtsd el, gyari bongeszo a legjobb ha Opera (mini) nem viszi az oldalt.
qltsar: most fennvan, csak igy ment, azt is csinaltam amit Te mondtal, még tegnap ejjel, siker nelkul.
dinnje: ugyanaz a szolgaltato? Csak hogy kizarjuk.
-
macilaaci
csendes tag
válasz
batai15 #3595 üzenetére
Lehet, hogy a következő vicces lesz tapasztaltabb felhasználóknak de gondoltam leírom hátha más hozzám hasonló kezdő okul belőle: Tegnap este lekaptam az űbercsicsa élő galaxis háttérképet és láss csodát felszabadult 90MB RAM-om! Be is gyorsult érezhetően a műszer!
És ha ez még nem lenne elég tegnapelőtt este 47%-os akksival raktam le a telefont ami reggelre 20%-osra merült, nos tegnap este a háttérkép levétele után 46%-osan raktam le és reggel 42%on figyelt! Király! Nem gondoltam volna, hogy ez ennyit számít.
Egyébként említettétek páran a billentyűzet kérdést is (pl. swiftkey, anysoft, smart keyboard), remek dolog, hogy tanulékonyak és felhasználóbarátok de azt lehet tudni, hogy melyik mennyi ram-ot zabál, mert ha többet mint a gyári (nem a touch hanem a sima) akkor inkább "küzdök" a gyárival továbbra is.Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest