- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Ugye -szerencsés lévén- más készülékekkel már 4.3 fut "rajtam", eget rengető változást nem tapasztaltam egyik készüléken sem. Bagyusz megerősít vagy ellentmond, nekem átlagfelhasználónak gyorsabbnak tűnik a 4.3 és -legalább is az L9-emen- jóval kevesebbet eszik, mint a 4.2.2 fogyasztott. És természetesen én is nagyon várom a Mágus munkáját, hátha asszony telefonja is javul kicsit...
-
-
törölt tag
cm romokban van ilyen funkció, illetve az ics+ v1.3-ban..(ha jól tudom.. pill és megnézem..)
CM rom az tuti.. ott a biztonság menüpontnál.
Troy: feltolom google drive-ba a független ics rom mentésem,amit anno leszedtem, nézd meg azzal,hogy jó-e. pill és adok linket..
Link: pill..még tölti..
-
törölt tag
Így hirtelen nem nagyon tudok mit mondani rá..
Én mondjuk előről kezdeném a következő módon:cwm 5.5-öt (machfixes) beflashelném a telóba terminálból(windows terminál), majd a clockworkben format system,cache,custpack,data. Utána format dalvik. Ha ezek megvannak,akkor mount usb mass storage és törölném az android és .android_secure mappákat, majd ha ez is megvan,akkor mehet a restore a francia ics-re(bár asszem az instal zipes,akkormeg mehet az instal zip.)
Ha megvan, akkor reboot teló ujra cmw 5.5-be és factory reset. Utána reboot teló és megnézni,hogy fennáll-e a hiba még. Ha igen,akkor lehet,hogy sd döglődik(bár erre kicsi az esély).
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor a menüben ahol a tárhely van, ott tolj rá egy formázást (ahol irja hogy le van valasztva). Ha nem segit akkor szedd le az SD formatter nevű programot, PC-n kartyaolvasoba bele és azzal formazd le. (optionsban: type: full (erase) , format size adjustment: ON) Lehet hogy megfeküdt.
-
bladegery
senior tag
gb-vel és ics-el kompatibilis, innen tudod leszedni.
-
törölt tag
Vagy rossz az sd-d ,vagy a matchfixes recovery-d.A recoveryt flasheld fel ujra és nézd meg,hogy úgy mit művel..(Vagy csak bootolj be róla.. ) Az sd-re tudsz másolni, meg minden? (Gondolom igen,de a lehetőség meg van,hogy szar az sd..)
Indulok melózni, (Hokins: NEM olyannal,amilyet linkeltél, de hazajutottam
) , ha valami van,akkor telóról válaszolok ,vagy hajnali 1-től itthonról tudok segíteni..
-
törölt tag
Majdnem 100%,hogy driver problem miatt nem megy.Próbáld először úgy,hogy telo kikapcsol,majd nyomod a hang le+ bekapcsolo gombokat .Amikor az alcatel(vagy telenor) logo megjelenik,akkor elengeded a bekapcsolo gombot,de a hang le gombot még 4-5 mp-ig nyomod. Utána dugd rá az usb kábelt a telora és a gépre. Ekkor fel kéne ismernie a telót,mint uj ezközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest