Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
és milyen elemet raksz bele?
-
Coffee
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Az elemcsere megtörtént simán gond nélkül és mostmár jó az óra!
-
Blackmate
őstag
Bitonyara mindenki alap, s igy neked is, de azert a polaritasra figylelj! Ugy tedd bele, ahogy a regi van!
-
CsendPenge
őstag
Amíg cserélsz, áramtalaítsd a gépet, Ezen kívül csk annyira figyel szreintem, hogy az elem ''kifeszegetése'' (nekem mindig tök nehezen jön ki, a körmömet meg kímélni szeretem, szóval segédeszközhöz nyúlok) közben ne zárj rövidre semmit, illetve meg ne csússzon az a segédeszköz, ha használsz.
Ja, és az új paramétere egyezzen az újjal! -
Router
őstag
minek kell kicserélni azt a szerencsétlen elemet hányéves a lap???
-
Coffee
csendes tag
Hello!
Láma a kérdés, de nem csináltam még soha ilyet.
Ha kicserélem az alalplapi elemet, az nem okoz-e vhol a gépben vmilyen galibát?
Én úgy gondolom nem, de szeretném, ha megerősítenétek (vagy megcáfolnátok) ebben.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest