Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
neon, házmoddot csináltál, egy alaplap beszerelése meg kifog rajtad?
megnézed, hogy pontosan melyik lukakba kell csavarni a távtartókat (odapróbálod az alaplapot), becsavarod őket, a hozzájuk tartozó gumialátéteket használva ráteszed az alaplapot és becsavarozod őket. a legtöbb macera a ház csatlakozóinak alaplapra applikálása, de a megfelelő füzetek figyelmes áttanulmányozása ezen is segít. a processzor behelyezése gyerekjáték, a megjelölt sarkokra kell csak figyelni, a megfelelő mennyiségű hőátadó paszta már egy fokkal bonyolultabb, a hűtő felhelyezése meg megkövetel némi kézügyességet.
ami biztos: akármilyen modder vagy, ha úgy érzed, nem vagy biztos magadban, inkább ne állj neki, nem szívesen látnék olyan tpoikot, hogy ''alaplap beszerelése után mit kezdjek a gépből kipotyogó kis fekete izékkel?''.
p -
xtmod
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!
)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.