- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
neongorack #13 üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest