Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz
JoceeHunt #18126 üzenetére
háát jelenleg csak ez a 2 db kis halam van a szombati guppi szülésből... vagyis hát én többet nem találok, gondolom megették őket a nagyok
nincs nekik külön kajám, ezt a színes lemezes serát szoktam egy morzsányit bedobni de eszik is egyből
annyi kérdésem lenne molly terhességgel kapcsolatban hogy azon kívül hogy szögletes lesz a hasa szülés előtt van-e más jele annak is hogy terhes, amit korábban észre lehet venni? mert ez a szögletesedés eléggé az utolsó 24 órára jellemző
-
HTCX715
tag
válasz
JoceeHunt #18126 üzenetére
Gyári esőztetőm van az áramlással nagy gond nem lehet mert algám nem nagyon van. Biztos nem kosz mert nem jön le. Algaevőm egy 4 centis ancim van, meg a szumik csipkedik a leveleket, de ehez senki nem nyúl.
Ugye a carbonak van egy algaírtó hatása. Az algák közül amit én tudok az a pont alga, hogy azzal nem reagál mással tudtommal igen. Mivel ezzel nem reagál ebből gondolom, hogy pont alga szerűség lehet, de az anubias egy árnyékos részen van ezért nem lehet a sok fénytől. Remélem érthető az elméletem. Szóval nemtudom mi ez, idővel csak ki derül, legrosszabb esetben van egy pár jelentkező a növényeimre ezért biztos nem kéne kilöknöm.(annyira mondjuk nem zavar egy egy benövényesített HALAS akvárium ezért szerintem belefér ennyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest