- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kaptak a halak a héten fagyasztott artémiát meg cyclopsot. Hát az artémiára annyira durván nem ugrottak neki. A Vörös neonok meg a kalászhalak azért oda oda csipkedtek meg a kolibrik, de a galaxyk csak elvétve. Volt egy kettő falat ami a talajon landolt, hát látnotok kellett volna hogy az amano garnik hogy aveltak érte. Mint ha az életük múlt volna rajta.
Az artémiát felolvasztottam majd leszűrtem és úgy adtam be nekik. Azt hiszem egy fél, vagy háromnegyed kocka elég lesz nekik. A cyclops az már jobban ízlett a halaknak. Jött érte mindenki. Ezt is felolvasztottam, viszont ezt szerintem kár volt. Legközelebb megpróbálom fagyasztottan bedobni. Abból fél kocka bőven elég lesz. Ti hogyan adjátok a cyclops kajcsit a halaknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest