- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Aktív témák
-
Termi16
őstag
Megkésve bár, de azért válaszolnék
Gianni egy ismert bazáros ugyebár, ebből következően, ha ph-n adod el a cuccot, akkor csak rá kell hivatkoznod, esetleg belinkeled a bazárját vagy valami. Másik megoldás, hogy megkéred Giannit hogy írja be a hirdetésedbe/a vevődnek privibe, hogy igen, nála x dátumig garis a cucc, és mivel kereskedő, ezért vállalja érte a felelősséget.
Ennyi, nem kell ezen így kiakadni.
-
balazs_t
tag
Figyú én annak idején megfogadtam hogy csakis egy bevált helyről fogok vásárolni. A Usersnél volt egy két nagyon rugalmas, normális srác és tényleg olyan helyzetekben is segítettek, amikor én éreztem már szarul magam hogy ennyit problémázok. Pénzt adtak, vissza, kicserélték a cuccot stb... az volt nekem az egyetlen hely ahova úgy mentem vásárolni hogy nem volt bennem az a rosszérzés hogy amint a kezemből kiadom a pénzt mintha átkerülnék egy másik világba, lebontanák körülöttem a díszletet és belecsöppennék a marketing és hazugságok mézes-mázos rózsaszín világából a rideg, szürke csúnya valóságba. Pontosan tudom milyen érzés...
De továbbmegyek a helyzet sajnos még ennél is bonyolultabb, mert az akiket most mi "szídunk" vagy kritizálunk azok valószínüleg amúgy teljesen normális rendes emberek csak túl vannak már néhány dúrva tapasztalaton. Meglehet hogy ők is ilyen naívan, rendesen kezdték csak idővel rájöttek, hogy ennek itt nincs más haszna mint, hogy célpontot szolgáltatnak azoknak akik kihasználják a becsületes eladókat. Kis elkényeztetett kölyköknek akik a fater pénzével játszadoznak, vagy utolsó csaló parasztoknak akik ha már máshoz nem értenek vagy nem jött be nekik az élet akkor megpróbálnak egy kis átveréssel pénzhez jutni. És itt szépen bezárult a kör... a becsületes eladó geci lesz mert sok szemét vevő megszivatja és a becsületes vevők is vagy eltűnnek innen vagy felveszik ezt a stílust hogy "lépést tudjanak tartani".
Na ennek nem akarok én részese lenni. Egyszer átvertek na bumm... hála az égnek van egy jó állásom és tehetségem arra, hogy becsületes úton viszonylag jó pénzt keressek, és ha meg végleg eldurvul itt a helyzet akkor irány külföld...Calibos: igen ebben is igazad van a vevő felelőtlen volt, de ide még fel lehetne sorolni ezer másik dolgot, amit megtehettél VOLNA... miért nem hívtál közjegyzőt ügyvédet az átvételhez, szakértőt a kipróbáláshoz stb... de az igazságérzetem akkor is azt diktálja, hogy aki tisztességesen akar üzletelni az megelőzi az ilyen félreértéseket(mindkét oldalról)...
-
balazs_t
tag
Nem ismerem a sztorit, és sajnálom ha elkeserítelek, de ez a "nálam van gari 30 év és csak hívj ha baj van", függetlenül attól hogy hány pozitív üzlete van az embernek szerintem mindenképpen bukó. De legalábbis rizikós mert egy harmadik fél jóindulatára vagy bízva! És ha neki éppen "megjön" vagy nem jött össze este anyucival akkor simán azt mondja, hogy bocs most nincs kedvem vele foglalkozni. Semmi papír nincs a kezedben még bizonyítani is nehezen tudod hogy esetleg nem loptad azt a kártyát... Nálunk ma valakinek az ígéretére, szavára alapozni öngyilkosság, de mindenképp mazohista(nem tudom hogy írják pontosan
önszopatás!!!! Az emberek jó része sajnos önző és magasról leszarja, a te hasfájásodat... addig vagy faszagyerek amíg ki nem fizeted és nincs probléma. És ez a bajom a pirospontosztogatással is, mert az hogy valaki jó kereskedő vagy sem az akkor derül ki, amikor gáz van és tartani kell az adott vagy leírt szót, még akkor is ha az esetleg rövid távon bukás jelent. Addig lehet, hogy csak szerencséje volt a kedves eladónak és azért nincs feketepontja. No de persze vannak csodák, és hiszek is bennük (ezért basznak át lépten nyomon
)) szóval lehet hogy az illető garanciája többet ér mint bármilyen papír.... de szerintem ilyenre ne nagyon alapozz mostanság.
És sajnos már nem a sértődöttség beszél belőlem hanem ez tényleg tapasztalat, és hálát adok hogy a többi itt vásárolt cuccal még nem volt baj, mert mérget vennék rá hogy azokkal is hasonló szopások lennének 150 év gari ide vagy oda...
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest