- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
Termi16 #8433 üzenetére
Nem veszem sértésnek!
Biztos nem olvastál el mindent (és ezt teljesen meg tudom érteni
Nem azzal volt baj hogy rossz volt a kártya, pontosan tudtam hogy nem lesz két nap az ügyintézés ezt le is írtam. Ezért hezitáltam mikor a gariztatás került szóba, de mivel ígéretet kaptam arra, hogy ha bebizonyosodna, hogy nem lehet gariztatni akkor vissza minden (és addig teljesen korrektül ment minden) ezért belevágtam. De könyörgöm ezt már leírtam többször is, akkor miért nekem teszed fel ezt a kérdést:
"Mit gondoltál, egy garis ügyintézés meddig tart?" .A PH a hasonló oldalak közül tényleg az egyik legjobb ezt aláírom, és ennyi!
A kritikádat elfogadom és ezentúl senkit nem befolyásolok, a tényeket leírtam mindenki elolvashatja és eldöntheti ki volt a hibás, a többi pedig magánvélemény volt! De azt hiszem ez természetes!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest