- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
ken26
tag
válasz
Silent77 #16209 üzenetére
hát jó leirom mi történt,eladó egy alaplapom,azt irta kell neki vigyem fel pestre,irtam neki rendben,kérdeztem hol talizzunk mondtam nekem mindegy,aztán ma ir az ára nem annyi volt amennyit beszéltünk,duggjam fel magamba a lapot.........stb...szóval ennyi volt,nem ajánlom senkinek csak fel tartsa az eladót!
-
halasz11
csendes tag
válasz
Silent77 #14374 üzenetére
Szeretnék kérni egy kis segítséget, mert vettem egy számítógép házat, átutaltam a pénzt,
de sem a ház sem pedig a pénz nem jött vissza. A felhasználó neve [hcs0924]. Ez lett volna a ház: [Kép] Szeretném ha ez miatt ki lenne zárva, hogy több embert ne tudjon átverni. Ha továbbra sem utalja vissza a pénzt, akkor feljelentéssel fogok élni. -
BlackPriest
őstag
válasz
Silent77 #13361 üzenetére
sajnos azt így tudtam meg, hogy az ajánlott levélnek hiába van azonosító száma, a posta.hu-n nem lehet követni merre jár a levél. ellenben mivel ajánlott, a postá(s)nál lennie kell egy aláírt átvételi bizonylatnak. nem nehéz ellenőrizni valódi e az aláírás. ha nem, akkor a posta sara akár bedobta a ládába, akár elrakta magának. ha valódi, akkor a postaládába be sem került, mert kézhez kapta. de nem érzem úgy egyik esetben sem, hogy az én hibám lenne, a feladóvevény nálam, nem is értem mit akar tőlem az ember. holnap felhívom a postát, hátha telón meg tudják mondani merre jár a csomag
-
pro70
senior tag
válasz
Silent77 #12511 üzenetére
"Ha akartad volna nem veszed át, megírják a jegyzőkönyvet és ennyi"
Előbb pengetned kell és csak utána bonthatsz csomagot
Legalábbis szigetszentmiklóson így van!!! Miután nem találtam garlevelet, kértem vissza a pénzem de hiába!!!!!!
Xarax: Abban igazad van hogy neked senki nem adja vissza a "tényleg" feladott 5970-eidet és ezzel mi vásárlók lennénk csak bevédve, viszont a Te verziódról még nem hallottam, csak az enyémről!!!
-
pro70
senior tag
válasz
Silent77 #12482 üzenetére
Volt kb. 25 tanúm a postán, de mit értem vele
Megoldás lenne a csomagon külsőleg egy leplombált papír, ami a csomag tartalmáról ír
Még fizetés előtt letépném a papírost, együtt elolvasnánk postással mit tartalmaz a csomag és ha minden ok. kifizetném! Ezek után együtt kibontanánk és ha nem az van benne ami a papíron szerepel, vissza a pénzt mer széjjel váglak
Posta f@szsága az egész!!!
-
SpyK333
tag
válasz
Silent77 #11369 üzenetére
Elnézést.
Kapkodtam egy kissé.
A következő a lényeg. Hazavittem a karit beraktam a szekrénybe ( mellesleg hangsúlyozom ágyneműk voltak a szekrényben ) mondtam a gyereknek hogy kb 1 hét múlva tudom kipróbálni mert akkor lesz hozzá alaplapom. Mire annyit mondott hogy ok nem probléma az egy hét próbaidő. Nem piszkáltam a karit meg más sem nyúlt hozzá. Mikor beraktam a gépbe amibe szánom nem akart képed adni. Aztán elvittem még 2 másik configba hát ott sem akart bekapcsolni.
Miután megkerestem a gyereket a problémámmal ( az tény hogy egy nappal kicsúsztam az egy hétből de sajna így tudtam alaplaphoz jutni ), a válasz cask annyi volt rá hogy "Nálam még működött."Így már érthetőbb a dolog, remélem.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest