- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Dodder
tag
válasz
Mr.Peter #16434 üzenetére
Az anolog megjelenítő az arra vonatkozik,hogy anológ jel megy ki a vga csatlakozón,anológ meglejenítőre. Az teljesen más anológ jel mint az svideo csatlakozón kimenő jel. A vaterán is van ilyen kábelről hirdetés fent ott a hirdetésbe bele is van irva, idézem "
Csak azon videokártyákkal működik megfelelően, amelyek támogatják a TV out -ot VGA porton!" Tehát a kábel jó. -
Dodder
tag
válasz
Mr.Peter #16431 üzenetére
Szia!
Bocs,hogy beleugatok de nekem is van ilyen átalakítóm. Azt sehova sem irják ki nagy betükkel,hogy a laptopnak és a pc videókártyájának támogatnia kell egy olyan anolog jelet a vga csatlakozón amit a tv tud értelmezni. nekem is ez volt a gondom. Nem is működött nálam sem a csatlakozó. Az átalakító müködik csak nem kompatibilis a laptoppal.Az svideón kiküldött anológ jel nem azonos a vga csatlakozón kiküldött anológ jellel.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Mr.Peter #15478 üzenetére
Továbbra is várnám azt a feketét, mivel mint késöbb kiderült a cucc egyáltalán nem működöképes!
Így néz ki a kép az átalakítóval.
Így kéne kinéznie! -
Tomate
veterán
válasz
Mr.Peter #15478 üzenetére
Valóban nem tudtam időben postára juttatni a kábelt, mivel írtam a kollégának, hogy küldje el SMS-be a címét mert megyek a postára és úgy még fel tudom adni, utána már nem mert utazok el. Az sms nem jött, nem tudtam feladni én meg másnap elutaztam nyaralni. Majd mikor hazaértem pár nap múlva postára adtam, viszont akkor meg már Ő nem volt otthon. A kábelt megkapta (be volt csomagolva, nem nyitom ki egyenként az összeset megnézni van-e valami probléma vele mert még soha nem volt) Állítólag hibás volt és nem működött. Furán álltam a helyzet előtt mert ilyen még nem volt, hogy hibás volt és nem is működött. Küldtem saját költségemen egy újat. (nem volt semmi baja) de most is írta, hogy a sem működik neki ahogy szeretné. Erre csak azt tudom reagálni, hogy user error mert még senki nem mondta, hogy hibás lenne vagy nem működne neki és egy pár darabot (25-30) már eladtam, szóval ezért érdekes.
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Revolut
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest