- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
szaszlaci #11202 üzenetére
Értjük mi, csak hát nem úgy látjuk a dolgot, mint te.
ez nem engem minősít ;) a szitu önmagáért beszél..
Valóban nem egy korrekt mentalitás, hogy össze-vissza hazudozik, ráadásul cél nélkül.
vele szemben miylen finoman fogalmazolAmúgy van egy routerem, ha gondolod!
hát igen
legalább elolvashatnád az egészet, mielőtt véleményezed. és akkor azt is tudnád, hogy már vettem routert
Mégegyszer: érjük miről beszélsz, de lehet nem kellett volna ide írni.
hát hova? akikkel jó vigyázni üzletelés során...ez a cím. hát vele jó vigyázni, mert először azt hazudja, hogy gondolkodik az ajánlatomon, aztán azt, hogy már eladta, végül pedig azt, hogy nem ér rá a hétvégén...Csak nem biztos, hogy helye van itt. Te sem szívesen látnád viszont a nevedet ebben a topikban!
én nem is adtam rá okot soha. sőt senki eddig, akikkel itt üzleteltem. nem is akartam én soha ebbe a topikba jönni, eddig hál'istennek nem kellett.
az évek során voltam én már nagyon sok PH-s arc lakásán, házában, és nálam is megfordultak már páran, soha nem volt gond senkivel. ha valakinek nincs helye itt, az shadowman05
az meg már külön vicc, hogy sasa311 szerint még én vagyok a szemét, mert alkudni mertemlehet, hogy sokat pofázok erről, de ez is azért van, mert ez az első eset, és nagyon felba...ta at agyam egy a kis k...ög már elnézést. ő hazudozik, ő ég be, és aztán elmebeteg módjára, összefüggéstelenül vagdalkozik, meg fenyegetőzik? menjen a rendőrségre, és jól kiröhögik. felhívtam egyszer egy apronetes hirdetésben megadott számon, úristen micsoda zaklatás
jah, nem közöltem vele, hogy én vagyok az, akinek a PH-n azt hazudta, hogy már eladta...
szerintem a PH szellemiségével a kolléga eljárása összeegyeztethetetlen...
lehet azt mondani, hogy nem adom oda, mert ennyi a vége. de hazudozni, azt nem...részemről téma leárva! következményeket levontam, remélem többet nem kell e topikba jönnöm. shadowman05 kollégával meg mindenki úgy üzleteljen, hogy sohanem lehet tudni, hogy mikor hazudik...
-
-
XaraX
addikt
válasz
szaszlaci #11184 üzenetére
Valóban, félreérthető volt a fogalmazásom.
X %=nem tudom pontosan, hányszorsa a feladási díjnak.
Ha érték, amit küldesz, létezik értékbiztosítás.
Drágább, de megnyugtatobb, és problémás esetben garantált.
Vagy az idögarantált csomag, kevesebb, mint 2k feladási díj, és alpból 50k-ig biztosított. -
XaraX
addikt
válasz
szaszlaci #11180 üzenetére
"vagy ha eltűnt, kártérítést fizetnek! "
A feladási díj x % a kártérítés összege, amire jogosult vagy, ettől függetlenül kézbesíthető levélszekrénybe.
A többi felsorolt esetben a küldemény fajtája és némi egyéb, amit nem részleteznék, határozza meg a kezelést.
Tértívevényes esetén magát a tértívevényt kapod vissza a címzett aláírásával, átvétel pontos dátumával ellátva.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest