Keresés

Aktív témák

• jeni

félisten

válasz macskajancsi #9668 üzenetére

Természetes nem anyagi kárról van szó hanem erkölcsi kárról.Valakitől egy terméket rendeltem.Milyen kellemetlen volt számomra és számára ,hogy vissza kellett vonnom a rendelésemet,és neki is rossz volt,hogy a központi raktárból megrendelt,terméket vissza kellett vinnie..Ezek után ha rendelek tőle hogyan is fogja kezelni a dolgot

Ezzel van a baj.Ez az ami zavar engem.Itt az én hiteleségemről van szó.

Még egyszer Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet neked és a kedves Fórumozóknak

• jeni

félisten

válasz macskajancsi #9663 üzenetére

Röviden fogok sarat dobálni rád.

1.Az objektívet nem hirdettem,természetesen buborékos csomagolásban volt.És nem tesco-s zacskóban,mert Nike táska volt nálam.Jeleztem korábbi beszélgetéseink alatt,hogy nem is erre a modellre való,hanem a K20D-re.Ezért drágább és nem is akartam eladni.

2.Az összes tartozék elsózása az nem igaz.Milyen tartozékot hirdettem meg mellé :F Szinte SEMMIT !! Reméltem,hogy legalább őszinte vagy az életedben 1x.Ha megnézed és egyértelműen csak a vázat hirdettem meg.Te ragaszkodtál az objektívhez,hogy a váz neked nem elég mert nincs pénzed külön megvenni azt.
    Mi a tartozéka a K10D-nek :F
    K10D váz?adatkábel,videó átjátszó kábel,szemlencse védő?2 db CD lemez?gyári leírás?K10d gyári doboza?Aksi védő műanyag takaró?gyári aksi?gyári aksi töltő?Vagy inkább vettem volna ki a dobozból azokat?

Minden dokumentum mellékelve volt a vázhoz.Mi kell még ahhoz :F Egyedül az objektívhez nem volt papírom,és ezt jeleztem is 1-2 nappal ezelőtt,hogy az maszek beszerzésű termék.Lévén,hogy a K10D-hez NEM A 18-55 II mm vagyis a római kettes KIT OBJEKTÍV,hanem a sima verziós JÁR HOZZÁ!!! :Y

Tényleg mit is akartam még rád sózni :F JA meg van 1 db 18-55 II.mm objektívet első -hátsó sapkával,és napellenzővel (természetesen ez nem volt benne a hirdetésben ez az amit a kedvedért a vázzal adtam volna el,amit nem akartam eladni-pitiáner árért-még hozzá 10e.Ft-ért)

3.Árat én szabom,meg.Nekem ennyit ér akkor tudomásul kell venned.Egyébként jeleztem,hogy megveheted más valakitől,az engem nem érdekel.Te hívtál vissza vagyis jelezted,hogy125e.Ft-ért megkapod ,mondtam is akkor vedd meg tőle.És ezután jöttél,hogy 130e.Ft-ért veszed.Te ajánlottad az árat,és az obi doboza amúgy is mondtam,hogy a telken van.

4.Nem tudom ,hogy honnan veszed a túlnagyolt duplás expó számot,Még a gépet se tudod kezelni!!! :Y :Y :Y Pontosan 460 expó van és közel 500 expó használatot írtam,Hol itt a duplája???
    Mondtam,hogy nem lehet átírni az expó számot még úgy se ha valaki formatálja a kártyát!!!

5.A tel.számot is megadtam és ki is írta a telefonodon.Nem tudom,hogy kivel beszéltél és kivel keversz össze.

6.Nem vagyok köteles beszámolni arról,hogy kivel fusizom szabadidőm alatt.A dolgozom nem jelenti a pénzkeresés-t egy munkahelyen,máshol is lehet dolgozni más célból is.

Mint írtam,előtte és utána is,hogy engem nem is érdekel a dolog,hogy kitől mikor és hol veszed amit szeretnél.Te dolgod.Egyértelmű a dolog,hogy a semmiért rángattál oda és ezzel van a baj.

Remélem nem bántottalak meg a teljes igazsággal. :R
    Korodból ítélve nincs is tapasztalatod ilyen téren,hogy is kell vásárolni :F lehet hogy sose volt.Vagy még nem vettél ilyen formán semmit

Én is tanultam ebből,hogy nem lehet mindenkiben megbízni.Igaz nem voltam még ilyen helyzetben.Tény nem mindenki olyan mint amilyenre gondolnánk egyesekre.Sebaj egyszer túl kell lenni ezen is.

Boccs,hogy röviden írtam,remélem nem bántottalak meg az ünnepek előtt

Még egyszer kellemes ünnepeket és jó sok fényeket neked.

Aktív témák