- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
FlasH-BacK #13879 üzenetére
Egyértelmű a dolog meg akartál szabadulni a hibás PC-s cucctól és itt jössz az alapelvekkel mindenki előtt.
Kötelességed lett volna tájékoztatni a vevőjelöltet,hogy vannak hibás részek attól függetlenül működik de garanciális a termék. -
Illusion1010
senior tag
válasz
FlasH-BacK #13878 üzenetére
Ha veszem a fáradságot, és kiautózom a 22. kerületbe, hogy próbáltuk volna ki? És nem vágtam volna hozzád a kibaszott vinyót ha potyára megyik ki oda? Szánalmas vagy. Szerencsére változik a hardverapró, talán kevesebb ilyen kis f@szk@lap lesz majd itt.
Részemről befejeztem.
-
jeni
félisten
válasz
FlasH-BacK #13879 üzenetére
Valószínű ilyen formán én se vennék tőled cuccot. Ha eltitkolod a tényeket.
Mindenesetre majd kiderül mit ér a garancia a szektor hibás HDD-n. -
Illusion1010
senior tag
válasz
FlasH-BacK #13865 üzenetére
Igazából erre nem tudok mit mondani. Ha szerinted ez így korrekt üzlet volt részedről, csak sajnálni tudlak.
Ma megyek az Iponba, és megpróbálom kicseréltetni. Azt nem értem, hogy Te miért nem éltél a garanciális csere lehetőségével.
-
jeni
félisten
válasz
FlasH-BacK #13865 üzenetére
A kedves vevő abban a hitben vette meg a HDD-t tőled,hogy hibátlan. Gondolom te se vennél olyan HDD-t ami BAD SECTOR hibás. Az más kérdés,hogy az adataidat nem tüntette el a wincsid,mert eleve a jó helyekre kerülnek az adatok íráskor. Lehet,hogy már nálad is rossz volt csak nem figyeltél fel rá.A dologban az a jó,hogy garis igaz ez a dolog a vevőre hárul ami nem szerencsés. Szerintem fer az lett volna a dologban ha bevállalod,hogy a gariztatásában közreműködsz vele.
-
udi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2414 üzenetére
egyetértek veled a posta és a zacsi vonatkozásában
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest