Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Látod, ez a szép benne
Az MP5 a marui, a spetscnaz az egy Cyma cm.028-as, de WD betákból csinált RPK-kat..így maradt két szett Beta alkatrész. A kettőből született meg a Cyma Beta
Ma reggel belőttem és nem hittem a szememnek, 60-70 méteren még egyenes a BB pályája(ICS 0,23-assal..a gyári 0.2-essel örültem hogy kijön a BB belőle)...tovább nem tudom mert jönnek akemping fái
A beta súlya 2298gramm tár nélkül, és mindez 40K -ba került...csak azért nem adom el az MP5-öt mert a szívemhez nőtt, és nagyon jólsikerült darab...egyébként tökéletes alternatívája a ''nagy'' gyártóknak...van már itthon 3db M120-as cyma AK is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az MP5 a marui, a spetscnaz az egy Cyma cm.028-as, de WD betákból csinált RPK-kat..így maradt két szett Beta alkatrész. A kettőből született meg a Cyma Beta
Ma reggel belőttem és nem hittem a szememnek, 60-70 méteren még egyenes a BB pályája(ICS 0,23-assal..a gyári 0.2-essel örültem hogy kijön a BB belőle)...tovább nem tudom mert jönnek akemping fái
A beta súlya 2298gramm tár nélkül, és mindez 40K -ba került...csak azért nem adom el az MP5-öt mert a szívemhez nőtt, és nagyon jólsikerült darab...egyébként tökéletes alternatívája a ''nagy'' gyártóknak...van már itthon 3db M120-as cyma AK is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)