Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
[hun] warhea
üzenetére
4-5 éve nem voltam, 2,5 éve élek Budapesten.
Sok a hentes és terminátor, na meg aki locsol. Nagy terepen én voltam az egyetlen, aki 3 lövetű shotit itt, mindenki hülyének nézett. Én meg csak tudatosan kerestem a dzsindzsás helyeket, ahol az fps és lőtáv előnyei nem jönnek ki. Jobban szeretek kommandózni, épületet foglalni, vagy védeni, mint rohanni bázist foglalni.Egyszer 3 kezdőt vezettem 80 fős játékon, zászlórablós meccs. A 40-40 ember egymást lőtte gyakorlatilag állóháborúban. Mi kényelmes tempóban megkerültük az ellent, az egyik srácot beküldtem a zszlóért, majd visszasunnyogtunk a mi bázisunkra és onnan rádióztuk a pk-nak, hogy nyertünk. Addig az ellenfélnek sem tűnt fel a turpisság.
A 3 lövetű shotihoz volt 23 shellem, de kb 10-hez hozzá sem nyúltam egy 8 órás játék alatt. Ezen a játékon más úgy nyilatkozott, hogy de faszát játszott, ellőtt 5.000 BB-t.
Igazából azt sajnálom, hogy mindig van legalább egy játékos, aki a saját örömére szétcseszi a többiek szórakozását.
Ez a pálya 10-20 emberrel szerintem élhető, igazi kis adrenalinbomba lenne a speed menetekkel szemben. Nem kell nagy gondot fordítani az öltözetre, felszerelésre, kezdők is elkezdhetik akár melegítőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest