Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz [hun] warhea #25176 üzenetére

4-5 éve nem voltam, 2,5 éve élek Budapesten.
    Sok a hentes és terminátor, na meg aki locsol. Nagy terepen én voltam az egyetlen, aki 3 lövetű shotit itt, mindenki hülyének nézett. Én meg csak tudatosan kerestem a dzsindzsás helyeket, ahol az fps és lőtáv előnyei nem jönnek ki. Jobban szeretek kommandózni, épületet foglalni, vagy védeni, mint rohanni bázist foglalni.

Egyszer 3 kezdőt vezettem 80 fős játékon, zászlórablós meccs. A 40-40 ember egymást lőtte gyakorlatilag állóháborúban. Mi kényelmes tempóban megkerültük az ellent, az egyik srácot beküldtem a zszlóért, majd visszasunnyogtunk a mi bázisunkra és onnan rádióztuk a pk-nak, hogy nyertünk. Addig az ellenfélnek sem tűnt fel a turpisság.

A 3 lövetű shotihoz volt 23 shellem, de kb 10-hez hozzá sem nyúltam egy 8 órás játék alatt. Ezen a játékon más úgy nyilatkozott, hogy de faszát játszott, ellőtt 5.000 BB-t.

Igazából azt sajnálom, hogy mindig van legalább egy játékos, aki a saját örömére szétcseszi a többiek szórakozását.

Ez a pálya 10-20 emberrel szerintem élhető, igazi kis adrenalinbomba lenne a speed menetekkel szemben. Nem kell nagy gondot fordítani az öltözetre, felszerelésre, kezdők is elkezdhetik akár melegítőben is.

Új hozzászólás Aktív témák