- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Citroware #536 üzenetére
már van ilyen, legalább is teszt jelleggel valaki belemodolta a játékokba és bármire válaszlolnak akár szoba is.
Gyári játék még nem de nemsokára jöhet.hogy a témánál is maradva, probáltam a nagy beépülö AI-kat, de a CGPT-n kivül minegyik csak terelt és nem adott rendes választ ugyan arra a kérdsre amire a GPT saját választ adott.
A többiek csak leirták nagy vonalakban , hogy mirol is van szó és lineket dobáltak be olyan oldalakrol amik a témával foglalkoznak, de mégcsak nem is pontosan arra ahol a konkrét válasz megtalálható hanem még nekem kellett volna azon az oldalon is kibogarászni amit akarok ha egyáltalán megtalálom.
igy meg használhatatlan.ezért akarnék egy saját akár offline akár egy serveren mukodő, de egyénileg tréningelt AI-t, hogy az engem érdelö témákban legyen szakértő és tudjon konkrét választ addni vagy segiteni megoldani a problémát.
-
-
-
Geller72
veterán
válasz
Citroware #294 üzenetére
Nem vagyok csóró, de nekem havi 10k-t ez nem ér meg, főleg úgy, hogy ezzel én pénzt nem tudok keresni, csupán ismerkednék vele. Lehet, hogy lehetne vele pénzt is keresni, főleg céges vonalon lehet érdekes, de ott meg ugye az adatvédelmi aggodalmak miatt sem használnám az Openai-s GPT-t.. Magán célra még nem gondolkodtam el rajta, hogy ebből hogyan lenne zseton..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Retro játékok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- BMW topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged