- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az előző tulaj már úgy adta hogy az alsó rögzítési pont gányolva volt(ott az ajtón levő rész tört szerintem le) és nálam pedig az egyik ajtólevételnél(hát nem volt belőle sok) úgy gondolta a felső a gépházon levő rögzítési pont hogy hát akkor ő megadja magát...válaszooltam egy tű végével meg pillraggal és hővel
-
Nekem egyelőre valami ledes oldallapit kellene beszereznem mert a felső kicsit nagyon siethet valahova mert 12V-ról nagyon pörög..kissé zavaroo hogyha lehúzom akk halk a gép és csak amiatt hangos..de egyelőre kell a levegő a procihűtőre..(az még a gyári
majd ha lesz pénz akk veszek vmi normálisat)
-
CHIPman
nagyúr
Hát igen. Erre számítottam. Az enyém pont 1.8cm-rel magasabb a tiednél(és pont 1.8cm hiányzik a codegen házamból is, lol).
A 212 topicjában egy tag CM Elite 331-gyel használja a hűtőt, ez a cucc 3mm-rel szélesebb az Aerocooloknál, és ITT a véleményePedig olyan jó lett volna egy Aerocool...
-
-
-
ööö..nekem 12V-ról megy a mostani venti ami ott van szóval totál felveszi szerintem azt a 12 voltocskát..egyébként mg ja nincs ventiszabályzó..viszont kaptam egy előlapit..ami 4ventit kezel csak nemnagyon van olyan ventim amit van értelme szabályozni
...ami van 12centis a turbina mögött azt egy megmaradt potival bekötöttem..hogy ezért ne kössek le egy 12v-os csatit...
-
Plexin?hát letakarítanám
meg az eljén van egy leszedhetetlen koszfolt:S próbáltam mindennel..nem jön le..majd megkérdem az előző tulajt mitől van
de akkor se értem..
na egyébként a két plexin levő ventit cserélném le..meg a turbina m9ögöttit is le kéne mert kicsit zörögnek már:S
De már ki van nézve..csak a 12cm es ami nem noname hanem norm ledes az 2800 a 8cm es ami kell a plexire 2 db az meg 2400:S szóval passz..
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest