- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az előző tulaj már úgy adta hogy az alsó rögzítési pont gányolva volt(ott az ajtón levő rész tört szerintem le) és nálam pedig az egyik ajtólevételnél(hát nem volt belőle sok) úgy gondolta a felső a gépházon levő rögzítési pont hogy hát akkor ő megadja magát...válaszooltam egy tű végével meg pillraggal és hővel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nekem egyelőre valami ledes oldallapit kellene beszereznem mert a felső kicsit nagyon siethet valahova mert 12V-ról nagyon pörög..kissé zavaroo hogyha lehúzom akk halk a gép és csak amiatt hangos..de egyelőre kell a levegő a procihűtőre..(az még a gyári
majd ha lesz pénz akk veszek vmi normálisat) -
Hát igen. Erre számítottam. Az enyém pont 1.8cm-rel magasabb a tiednél(és pont 1.8cm hiányzik a codegen házamból is, lol).
A 212 topicjában egy tag CM Elite 331-gyel használja a hűtőt, ez a cucc 3mm-rel szélesebb az Aerocooloknál, és ITT a véleménye
Pedig olyan jó lett volna egy Aerocool... -
-
-
ööö..nekem 12V-ról megy a mostani venti ami ott van szóval totál felveszi szerintem azt a 12 voltocskát..egyébként mg ja nincs ventiszabályzó..viszont kaptam egy előlapit..ami 4ventit kezel csak nemnagyon van olyan ventim amit van értelme szabályozni
...ami van 12centis a turbina mögött azt egy megmaradt potival bekötöttem..hogy ezért ne kössek le egy 12v-os csatit... -
Plexin?hát letakarítanám
meg az eljén van egy leszedhetetlen koszfolt:S próbáltam mindennel..nem jön le..majd megkérdem az előző tulajt mitől van
de akkor se értem..
na egyébként a két plexin levő ventit cserélném le..meg a turbina m9ögöttit is le kéne mert kicsit zörögnek már:S
De már ki van nézve..csak a 12cm es ami nem noname hanem norm ledes az 2800 a 8cm es ami kell a plexire 2 db az meg 2400:S szóval passz..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nikon DSLR topik
- Autós topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

majd ha lesz pénz akk veszek vmi normálisat)
Pedig olyan jó lett volna egy Aerocool...

)...de nem zavar..úgyse nézem a gép azon oldalát..