- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainfast
csendes tag
Sziasztok még mindig eladó ez a házikóm ha vkit érdekel privátban írjon!
-
gainfast
csendes tag
Eladó 1 házikó!!! Aeroengine jr sr apróhírdetések között megtalálni!
-
gainfast
csendes tag
Köszönöm az elismerő szavakat.
a ház állapota gyári mindene megvan kivéve 1 5.25 zárópanelt és 2 3.25 zárót pontosabban azok is megvannak csak lyukasok a neonkapcsolók miatt
a ház elejében jégkék ventillátor van amit 1 jetmaster-ből örökölt mert a sajátja kilehellte lelkét. tehát nem sötét hanem világoskék színű gyári aerocool venti.
-
gainfast
csendes tag
Éppen az tetszik benne hogy 1 gusztustalanul nagy dög
ja és én azért nem szeretem hogy a jobb oldalamon van mert itt járkál mindenki és beleakadnának és akkor nesze neked ajtó ja és az extremen 25 cm-es a venti
-
gainfast
csendes tag
Régi vágyam volt 1 extreme engine 3t így most hosszas gondolkodás után lecserélem rá. szerettem nagyon de volt néhány hátránya
pl hogy az ajtó csak balra nyílott így nemtudtam oda helyezni a házat ahova akartam. az usb-k oldalt voltak kivezetve így ha jobb oldalra került volna a ház pl fal mellé akkor nemtok bedugni semmit ilyen apróságok.. De legfőbbképpen az új házra való vágy a kiváltóok -
gainfast
csendes tag
Sziasztok! Nemsoká Eladóvá fog válni nagyon szeretett házikóm. típusa Aerocool aeroengine jr silver hibátlan állapotú 3-4 éves néhány apró karc van rajta de ez elkerülhetetlen a használatból adódóan az ajtaja megvan nincs letörve ha vkit érdekel akkor majd írhat.
-
gainfast
csendes tag
Kár azt hittem hogy egy alapra készült a két ház. Akkor vhonnan csak 1 25-ös ventit kell szerezni és 1 aeroengine jr jobb oldali oldallapját és abba bele lehetne rakni
-
gainfast
csendes tag
Nekem Sosem rezonált! de megtörténhet
-
gainfast
csendes tag
hát amint visszakapom a régit akkor leírom neked pontosan meg lefényképezem. Dobhatnál fel a gépedről pár képet! kiv lennék. lendítsük fel a topicot
3-4 éve van ilyen házam most bukkantam rá a fórumra Sorry visszaolvasva láttam a kuckót
majd ha lesz digitgépes kép! Nem nagyon leharcolt a ház?
-
gainfast
csendes tag
Alkatrészek engem is érdekelnének EE3t oldallap ventivel meg szinte bármilyen házalkatrész. természetesen Aerocool
-
gainfast
csendes tag
Elég egyszerű szabályzó nekem van 1 jó meg 1 rossz
pár száz forintból simán összeállítható. Most készülök a rosszat is megcsináltatni. -
gainfast
csendes tag
Hali mindenkinek megoldódott a ventillátorszabályzó probléma!!! Igaz kicsit másként mint gondoltam az 1-ik kedves barátom nekemajándékozta a sajátját mert ő kiszedte. Az lenne még a kérdésem hogy nektek a fordulatszám növelésénél lefelé kell tekerni a potmétert vagy felfelé mert már nem emlékszem és most betéve felfelé tekerve csökken a fordulatszám lefelé tekerve nő
-
gainfast
csendes tag
Ígyis tökéletes
a lényeg hogy mostmár tudom a számot és tudok venni ilyen tranyót. Nagyon köszönöm a segítséged
-
gainfast
csendes tag
Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél
mert eléggé szét volt moddolva szegénkém
és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot
tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön
-
gainfast
csendes tag
válasz
bandi210 #2314 üzenetére
Hello! nagyon kezdő vagyok itt a fórumon. De már nagyon nagyon rég ebben a kuckóban lakik a gépem, Néhány nappal ezelőttig úgy tűnt hogy veszek egy ee3t-t de sajna felment az ára. Így maradok továbbra is ebben a házban. Segítségeteket kérném aki tudja hogy kell levenni a gép előlapját tegye meg nekem és fényképezze le a gyári szabályzón található tranzisztort kellene a pontos száma mert az enyém elromlott és most próbálom megjavíttatni az új konfighoz. Ha valakinek van alkatrésze feleslegben ilyen házhoz azis írhat
Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest