Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Hát ittvolnék, türelmetlen banda
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: [link]
Egy kis körítés: A gép távirányítóval indul (a hagyományos power gomb mellett), van benne riasztó, ami úgy működik, hogy ha be van kapcsolva akkor a rezgéseket érzékeli. Tehát ha rácsapok a házra akkor először egy rövidet csipog, a másoik csapásnál már folyamatosan vinnyogNem tudom mennyire lehet majd a képeken látni, de az első -ajtón lévő- képen a lámpák helyén 1-1 led van elhelyezve, ami sárgát villog a riasztó ki-be kapcsolásakor. A sok ventit mind kiberhelték, és raktak bele 3 extra halk 12 centiset, és így szinte zajtalanul működik
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest