Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Hát ittvolnék, türelmetlen banda
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: [link] 
Egy kis körítés: A gép távirányítóval indul (a hagyományos power gomb mellett), van benne riasztó, ami úgy működik, hogy ha be van kapcsolva akkor a rezgéseket érzékeli. Tehát ha rácsapok a házra akkor először egy rövidet csipog, a másoik csapásnál már folyamatosan vinnyog
Nem tudom mennyire lehet majd a képeken látni, de az első -ajtón lévő- képen a lámpák helyén 1-1 led van elhelyezve, ami sárgát villog a riasztó ki-be kapcsolásakor. A sok ventit mind kiberhelték, és raktak bele 3 extra halk 12 centiset, és így szinte zajtalanul működik 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: