- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Hát ittvolnék, türelmetlen banda
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: [link]
Egy kis körítés: A gép távirányítóval indul (a hagyományos power gomb mellett), van benne riasztó, ami úgy működik, hogy ha be van kapcsolva akkor a rezgéseket érzékeli. Tehát ha rácsapok a házra akkor először egy rövidet csipog, a másoik csapásnál már folyamatosan vinnyogNem tudom mennyire lehet majd a képeken látni, de az első -ajtón lévő- képen a lámpák helyén 1-1 led van elhelyezve, ami sárgát villog a riasztó ki-be kapcsolásakor. A sok ventit mind kiberhelték, és raktak bele 3 extra halk 12 centiset, és így szinte zajtalanul működik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest