- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
nekem aug eleje óta van egy fekete jr. Az alapon kívül egy szabályozható 12-es venti van a hátán. A régi házamban a proci 51-53 fok volt. EBBEN, ha minden venti maxon pörög 34! Úgyhogy beraktam mindegyik venti elé 1-1 kapcsolót. Most alapból csak a hátsó megy (60%-n), fújja kifelé a levegőt=>nem porosodik a ház, viszont így se megy a proci 40 fölé, és így halk.
TECCIK mert nagyon designos ház, baromi jó szellőzéssel, kényelmes szereléssel. És mert olyan halk, amennyire akarom.
NEM TECCIK mert ha becsukom az ajtót az berezonál (valami nincs meghúzva?-de mi?) meg az a bizonyos AGPcsavar feletti izé.
KÉRDEZEM: nekem külön hangkarim van (http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315&nav=1), ahova nem lehet bedugdosni az előlapi kivezetést. Hogy kell rákötni egy szabvány kisjack kábelt ezekre a drótokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Forrmell.enn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest