- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
Szaisztok!
Remélem jó gombot nyomtam meg a kérdésemhez és nem belepiszkítottam valakinek a válaszába.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! A baj: CS4-el amatőrködöm, eddig XP alatt ment egy Geforce gt 220-as nVidia kártyával ami 1 gigás. A gépben van ASUS P5AD2-E Delux alaplap, Pentium 4-es 3GHZ proci, 4 gigaram (ebből lát 3-at az édes). Egyszer csak azt vettem észre, hogy a renderidők valamint az effektek lassabban jutnak el a célig. Azt ajánlották, rakjak rendet a gépben és próbáljam meg a Win 7-t 32 biten. Semmi változás nincs. Sőt, az Encore-ba rakott anyag méglassabban vagy egyáltalán nem renderel semmit. A tesztprogramok értéke szerint, amit nem tudok mivel és hogyan összehasonlítani, a cuccok jól működnek benne. Nem tudom, mit cseréljek rajt, és megírom őszintén, nincs is sok pénzem egy teljes gépcserére.
Hogyan lehetne kihasználni, felgyorsítani a gépet, vagy kártyacsere? Akkor milyenre? Mivel érek többet: memoriacsere, alaplap vagy proci?
Beleőszültem ebbe a gondba, kérlek segítsetek valami 5lettel!
Ha meg rossz helyen kopogtatok, irányítsatok a jó forumra.
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam