- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Capture kérdés: miniDV-n lp módban felvétel. Nem rántja be az egészet, iletve csak egy részét képben, ugye, a többi hangban megjelenik.
Nem találom hogy mit állítsak át, hogy megkapjam a teljes anyagot.
Tudna valaki valami segítséget?
Előre is kösz! -
Vanek Eduard
tag
Szia!
Persze, ez tiszta sor. Csak még nem találkoztam ezzel a problémával, hogy amikor beindítom a rendert a beállítások után az Encoderben a gép percekig nem indítja el a műveletet. Késleltetés nincs beállítva rajta, olykor 15 percet is vár, amíg elkezdi. Még akkor is, ha minden egyéb alkalmazást leállítok. Hogy utána annyi a renderidő amennyi, OK, engem ez a hosszú rákészülés izgat.
Meg az openGL mizéria, ami rajta van a gépen, mégsem kommunikál... -
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Az előző problémám még nem oldódott meg teljesen. Kicseréltem már procit és alaplapot, a premierben illetve a AE-ben való effektezés könnyebb és gyorsabb lett, de a kódolás az encoderben maradt a régi. Gyanítom, hogy beállítási probléma, csak azt nem tudom, mi. Vagy lehet, hogy a procin, alaplapon, BIOSban és/vagy a kártyán kell valamit állítani?
Mik a legjobb beállítások szerintetetek az encodernek, Premiernek illetve az AE-nek, hogy menjen, mint kés a vajban? -
Vanek Eduard
tag
Van valakinek véleménye erről a kártyáról: Matrox M9128 LP PCIe x16 Premier és After Effect használathoz? Van értelme cserélni? Tud ez többet vagy jobbat, mint egy Geforce GTX bármi?
-
Vanek Eduard
tag
Normális dolog, hogy 1óra45perces tömörítetlen avit 8 óra alatt akar az encoder konvertálni h264-be?
-
Vanek Eduard
tag
-
Vanek Eduard
tag
Egy kicsit revidiálom az álláspontomat: türelmetlenségből eddig az encoderbe küldött adatot 15 perc várakozás után, mivel semmi nem jelent meg, leállítottam. Most véletlenül bekapcsolva hagytam, és láss csodád, rekord sebességgel elkezdte renderelni a tömörítetlen avikat egy teljes tömörítetlenbe. Még nem tudom, mi lesz a végeredmény, de azt hiszem, ez hardver probléma. Tehát nem rögtön kezd el dolgozni egy parancsra a gép, hanem valamire vár. Még mindig kellene a segítség, mert azért ez így egy kicsit nonszensz. Valamit nem használ ki teljesen, és nem tudom, minek a memoriáját nem.
-
Vanek Eduard
tag
Szaisztok!
Remélem jó gombot nyomtam meg a kérdésemhez és nem belepiszkítottam valakinek a válaszába.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! A baj: CS4-el amatőrködöm, eddig XP alatt ment egy Geforce gt 220-as nVidia kártyával ami 1 gigás. A gépben van ASUS P5AD2-E Delux alaplap, Pentium 4-es 3GHZ proci, 4 gigaram (ebből lát 3-at az édes). Egyszer csak azt vettem észre, hogy a renderidők valamint az effektek lassabban jutnak el a célig. Azt ajánlották, rakjak rendet a gépben és próbáljam meg a Win 7-t 32 biten. Semmi változás nincs. Sőt, az Encore-ba rakott anyag méglassabban vagy egyáltalán nem renderel semmit. A tesztprogramok értéke szerint, amit nem tudok mivel és hogyan összehasonlítani, a cuccok jól működnek benne. Nem tudom, mit cseréljek rajt, és megírom őszintén, nincs is sok pénzem egy teljes gépcserére.
Hogyan lehetne kihasználni, felgyorsítani a gépet, vagy kártyacsere? Akkor milyenre? Mivel érek többet: memoriacsere, alaplap vagy proci?
Beleőszültem ebbe a gondba, kérlek segítsetek valami 5lettel!
Ha meg rossz helyen kopogtatok, irányítsatok a jó forumra.
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Bezzeg annak idején...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest