- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
sonajdoba #5649 üzenetére
Háát, olvass vissza pár oldalnyit, már kitárgyaltuk:
rutinos PS userek SEM tudnak olyant prezentálni, amibe a felxo nyomdászok ne találnának hibát.Ha jól értem, akkor csak pár szín lesz. Szedd darabokra a képet (fuga, tégla, csaj), és rétegenként add meg a színeket, lehet akár color overlay is, ez tutira a panthone szín lesz.
Azt a szürke dolgot nem értem... minden panthone szín külön csatornára kell? Nem kompozitot kérnek?
a részletekhez pedig (már ha kell pl. a tégla hibái): egy új rétegre a téglásból egy rétegmásolat, felülre, és a blend mode-val meg az opacity-vel lehet játszani. Mondjuk ettől a panthone szín "elmászik".
-
Horka1
tag
válasz
sonajdoba #5653 üzenetére
Ez nem olyan igényes, mint BonFire videója, de kicsit részletesebb és a tégla képet használom hozzá.
-
válasz
sonajdoba #5646 üzenetére
Én kb. egy hete tanulom a PS-ot ezekből: [link] és [link]. Mindenhol az "alapok" cuccokat olvasgatom és csinálom. Idő kell hozzá, egyből nem fog menni... főleg nem időre különféle melók
Én mondjuk eddig ilyesmiket tudok csinálni és ezekkel is elég sokat elidőztem -
BonFire
veterán
válasz
sonajdoba #5645 üzenetére
Akkor leírom, habár ha nem tudod, hogy a gyorskijelölő a Quick Selection Tool, akkor szvsz használni sem fogod tudni. A varázspálca pedig a Magic Wand Tool. Mindkettőt a kijelölő eszközök csoportjában találod.
Azt azonban tudnod kell, hogy ezekkel csak nagyjából tudod kijelölni a téglákat. Mindig lesznek részek, amelyeknek nem kéne, mégis beleesnek a kijelölésbe. Ezeket gyorsmaszk nézetben kiveheted belőle. A gyorsmaszk nézetről a belinkelt cikkben olvashattál – már ha egyáltalán elolvastad, mert nekem nem úgy tűnik.
A gyorsmaszk festéséről itt láthatsz egy videót – nem a legjobb minőség, de tűrhető.
Bőséges szöveges magyarázattal hagyományos módban ebben olvashatsz róla.
Szerkesztés:
Remélem, ezúttal alaposan áttanulmányozod, amiket belinkeltem, mert anélkül mi itt meggebedhetünk. Megcsinálni senki nem fogja helyetted. Mi segítünk, de meg kell értened – és a kliensnek is meg kell értenie –, hogy ez bizony nem öt perc, még gyakorlott embereknek sem. Én sem tudnám megcsinálni félóra alatt, mert csak össze lenne csapva.
Mondd meg neki, hogy ha jó munkát akar, várjon! Te pedig ne vállalj be melót, ha nem értesz hozzá!
-
BonFire
veterán
válasz
sonajdoba #5642 üzenetére
Kezdő vagy, nem tudod azt sem, hogy kell kijelölni, és már KLIENSED VAN HATÁRIDŐS MUNKÁVAL??? Te aztán bátor gyerek vagy, csak ez nem így működik. Ezt nem fogod megtanulni két perc alatt, én pedig hadd ne magyarázzak már el egy több órás tananyagot egy hsz-ben. Vannak az alapvető eszközhasználatról tutorialok, de konkrét recept nincs. A gyakorlást pedig nem tudod megspórolni.
Ezzel bebuktál.
-
BonFire
veterán
válasz
sonajdoba #5639 üzenetére
Szép, nagy felbontású, éles kép! A gyorskijelölővel gyönyörűen ki tudod jelölni. Végezhetsz színszűrést is, aztán ami nem kell, azt kiveszed a kijelölésből gyorsmaszk nézetben ecsettel.
Ha csak erről van szó, cseréld ki a tégla színét! Csak a csajt kell kijelölni, hogy az ne legyen benne, és kész.
-
mhorvat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest