-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
killer1203 #12992 üzenetére
-
BonFire
veterán
válasz
killer1203 #12992 üzenetére
Te read-only üzemmódban vagy?
Le lett írva az első válaszomban:
„Levágással: Crop Tool (C). Beírod az eszköztárba az értékeket, megejted a kijelölést, majd nyomsz egy Entert. Ehhez azért nem írunk tutorialt.”
Kiválasztod az eszközt, az értéket meg az eszköztárba írod! Így már érthető?
-
BonFire
veterán
válasz
killer1203 #12990 üzenetére
Mondom, hogy akkor vágod a vágóeszközzel (Crop Tool (C))! Beírod az eszköztárba, hogy mekkora legyen (szélesség: 850px, magasság: 315px), majd nyomsz egy Entert.
-
BonFire
veterán
válasz
killer1203 #12987 üzenetére
Ctrl+Alt+I – a kép méretezése. Beírod az értékeket és nyomsz egy Entert. Kábé ennyi.
Levágással: Crop Tool (C). Beírod az eszközárba az értékeket, megejted a kijelölést, majd nyomsz egy Entert. Ehhez azért nem írunk tutorialt.
(Ui.: „át szeretnék méretezni”)
-
ViZion
félisten
válasz
killer1203 #5991 üzenetére
Nah, Téged aztán jól elkényeztetnek...
Én is csináltam, mondjuk 1600×1200-ban, mert most olvasom a továbbiakat.
Síma klónozás... de remélem megfelel...
ITT! -
BonFire
veterán
válasz
killer1203 #5991 üzenetére
Tessék! Innen letöltheted. 1440×900 pix 72 dpi, a legjobb képkivágással bmp, jpg és png formátumban. Amelyik tetszik. Használd egészséggel!
-
válasz
killer1203 #5986 üzenetére
Valami ilyesmi: [link] ? Miközben írtad, hogy mekkora kellene én már csináltam... de másik méretben is megoldható. Esetleg a fehér háttér helyett valami?
(#5988) Dexter68
(#5990) ViZion & (#5992) BonFire
Köszi skacok, megnézem mindkét verziót... aztán majd jelzek ha nem megy -
BonFire
veterán
válasz
killer1203 #5986 üzenetére
Mégis mekkora kéne??? Pixelben mondjuk. Állóképből kétféleképpen lehet fekvőt csinálni. 1) képkivágással 2) a kép torzításával. Előbbi esetben információk vesznek el. Kérdés: mi maradjon a képen? A kutya feje és a háttér? Azt meg lehet csinálni, de ahhoz nem kell varázslónak lenni. Ki kell vágni és átméretezni a megfelelő méretre (amit nem tudunk). Ehhez még Photoshop sem kell. Bármilyen – ismétlem – bármilyen gagyi képszerkesztő meg tudja csinálni. (még a Paint is)
-
válasz
killer1203 #4985 üzenetére
-
killer1203
senior tag
válasz
killer1203 #4984 üzenetére
Egy lemaradt: [link]
-
Kobe
veterán
válasz
killer1203 #4563 üzenetére
mivel a szélessége kisebb volt 1440, a hiányzó 40 pixelt az eredeti kép bal oldalsávjának duplikálásával és a két réteg közti elmosással csináltam meg. Bár sajnos az eredeti képen is durva pixelesedés látszik a fánál, ha jobb minőségű lett volna a forrás, jobb lett volna
-
Kobe
veterán
válasz
killer1203 #4561 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest