- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Inv1sus #13247 üzenetére
Akkor mit foglalkozol DPI-vel, a kép felbontása nem lesz nagyobb attól ha iszonyat felhúzod.
Ha az eredeti méretben 45 dpi alá esik, akkor hiába interpolálod fel 150-re, nem lesz szép az eredmény.Nekem ilyen munkához szoktak 20 kbyte-os agyontömörített jpg fájlt adni, hogy csináljak belőle plakátot. Ilyenkor közlöm velük a rossz hírt.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #13167 üzenetére
Nem érted! Az említett oldalon az az egy free template volt, az összes többi fizetős. Kénytelen volt azt az egyet választani. Arról meg gondolom nem is hallott, hogy van free csstemplate annyi, mint a nyű! Tényleg csak át kell színezni, esetleg egy magyar ékezetes fonttal felszerelni a Gúgli Webfontok közül, lecserélgetni a fényképeket benne, feltölteni a HTML-t tartalommal, azt' hadd menjen.
Egy Notepad++ elég hozzá.
-
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #12832 üzenetére
millipond, he…?
Én még SSD-t élőben nem láttam. Bár nem mérem stopperrel, tény, hogy a CS6 gyorsabban startol az elődjénél. Néhány milliponddal legalábbis.
-
flash-
veterán
válasz
Inv1sus #12704 üzenetére
aha szóval ha csak nem módósitok valamit egy raw fájlon akkor felesleges megnyitni hogy aztán azonnal mentsem is jpeg-be..
mert bár sokan írják tesztekben hogy raw képen alapértelmezett zajszűrést csináltak valamelyik photoshop vagy nikon szoftverrel.
akkor ez mit jelenthet? -
Met
nagyúr
válasz
Inv1sus #12618 üzenetére
Szerintem az kevés bár attól is függ mennyi program van még feltelepítve (mert ugye nem csak a wint kell rátenni hanem minden programot), van itt ssd topic ott vannak tanácsok vásárláshoz.
Nézd meg most mennyi hely foglalt a vinyón, plusz az ssd kapacitásából vonj le 10%-ot. -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #12526 üzenetére
„…fejezze ki, hogy a bíróság az önálló, független harmadik hatalmi ág…”
Amúgy egyetértek. Bármilyen nagyobb melóba csak előleg után fog bele az ember. Ez meg elég nagy melónak ígérkezik. Egy épület kivitelezési pályázatánál is csak akkor kezdik a falazást, ha már megvan a nyertes. Nem előre dolgoztatnak, főleg nem ekkora dolgot. Mert nem kis feladat, ahogy ViZion is leírta…
-
delta9
senior tag
válasz
Inv1sus #12526 üzenetére
2005-ben 94 alkotótól érkezett pályázat és 1 millió volt a győztes pályadíj.
Igen, az ilyeneknél mindig benne lehet a pakliban, hogy már úgy is le van zsírozva, és való igaz, hogy visszaélésekre adhat okot, de nem mindig van ez így. Legalábbis szeretném ezt hinni. De igazából ez minden nyílt pályázatra elmondható, akár állami, akár nem, és ebből kiindulva akkor soha nem is lenne érdemes ezeken senkinek sem indulni."logo, a bíróságok központi honlapja egyes oldalai, prezentáció sablon, banner, névjegy, levélpapír, boríték, információs pult, kitűző, névtábla, tájékoztató tábla tartók." – szerintem ezen a teljesen amatőrök elvéreznek, egy arculati kézikönyv elkészítéséhez kell némi releváns ismeret. A 750k jó pénz, egy ügynökségnél, stúdióban, vagy akár egyéni vállalkozóként dolgozó grafikusnak szerintem egyáltalán nem lehetetlen cca. 1 hónap alatt szabadidőben megcsinálni, nem beszélve azokról, akik sajnos éppen munkanélküliek. Aztán persze biztosan ügynökségek is lesznek akik erre kapacitást fognak felszabadítani.
Nyilván láttunk már arra példát, hogy egy nyílt pályázaton valami borzalom nyert, de az ellenkezőjére is... reménykedjünk, hogy ez egy tisztességes pályázat.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #12441 üzenetére
De tényleg annyi összehányt szemetet látok nap mint nap, ami körbevesz, hogy tényleg nem tudom eldönteni, valaki szándékolatlanul vétett hibát, vagy simán ízléstelenségből. Főleg az ilyen fecnik nem érdekelnek. Gondolom, nem vagyok egyedül vele. Legyen rajta a zászló, meg az ára, oszt jónapot.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #12439 üzenetére
Nah, mennyiségtől függően ugye lehet ezt digit gépen nyomni, akkor ilyen nincs - viszont színben lehet probléma, ha pantone vagy vmi durva-kikeverhetetlen színes az állomány.
Offset gépen nagyobb mennyiségnél érdemesebb nyomni, mondjuk ez olyan, mintha színenként más műszakban, másik nyomdász másik gépen nyomta volna
Ha érdekel, tudok egy jó, megbízható, gyors nyomdát... csak nehogy sz@r állományt küldjél -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #12280 üzenetére
Kimondottan erre nincs, mivel (tényleg) kettő kattintás az egész. Egy katt a Layer paletta alján az Adjustments rétegek ikonjára, majd a listában a Solid Colorra. Ez összesen kettő. Ebben a videóban 1:50-nél adom hozzá az egyszínű réteget.
-
mutyi
senior tag
válasz
Inv1sus #12223 üzenetére
Tudtok esetleg pár szép vastag és pár szép elegenás vékony font típust ajánlani?
Van-e esetleg valakinek egy olyan cikke, listája, stb. ahol van valami összefoglaló, hogy a designerek melyik típusokat használják részben?Ez pl. milyen font lelet?
http://www.brand-make.com/#/work/SheShe/image1Várjuk a logót, had tanuljunk belőle.
-
mutyi
senior tag
válasz
Inv1sus #12176 üzenetére
Te is úgy vagy ezzel az Illustratorrl,mint én. Szidomn orrba-szájba,mert amit esetleg még meg is tudok valósítani PS-ben, azt Illustratorban nem úgy kell. Így aztán sokszor órákat babrálok, kísérletezek, videozok, mire összejön. PErsze nem az Ilustrator hibája, hanem hogy nem vagyok annyira még gyakorlott a dolgokban
Múltkor írtam,hogy tetszenek a munkáid, szoktál esetleg bedolgozni is másnak, ha arra van igény? -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #12131 üzenetére
Látatlanban azt mondom, hogy kamu, vagy jobb esetben is csak "tévedés". Mint a TopaZ in Focus pluginja, amit épp tegnap töröltem le, mert gyakorlatban használhatatlan volt. Persze a demóképekkel kiválóan működött – ahogy az lenni szokott.
A CS6 bemutatóban láttam, hogy az új eszközök egyikével kettévág egy fűben heverő oroszlánt, majd megnyújtja a testét. Aztán nem egészen 1 másodperc elteltével gyorsan be is zárja a képet. Hogy az éles szemű néző ne fedezze fel, mennyire félresikerült eredményt produkált az új eszköz.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #12110 üzenetére
A végére írtam a kerekítéshez szükséges szerszámok árait. Ebben sem nyomtatás, sem papír, stb. NINCS benne.
Természetesen a nyomdát faggasd ki, ezt nem írtam, de egyértelmű. Ha van rá szerszám -pl. azért, mert kártyanaptár méret, vagy más cég címkéje ekkora- , akkor lehet, h olcsóbb. -
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #12103 üzenetére
A lekerekítéshez stanc szerszám kell, nem olcsó. Címkéből 2 fájlt adsz le:
egyiken a kerettel megegyező szürke háttéren a cucc - ezt nyomják majd, a másikon egy piros vonal jelenti a stancolást (vágást). Lehet egy pdf-be is, de illustratoros legyen inkább, mert PS sztem egybeolvasztja. Kis címkéknél dettó. De ez nem olcsó játék. Kérsz rá árat?
Nah: a kis matrica szerszám 50-70 ezertől 120 ezerig, attól függően mennyire kellene jó minőség, tartósság. A címke szerszám 25-50000 Ft. -
válasz
Inv1sus #11977 üzenetére
Mármint az Illustrator vagy a Xara használatához jött meg a kedved? (Igen, a Xara ránézésre elég egyszerű, "puritán" kinézete megtévesztő, mert már a kezdetektől az egyik legjobb vektorgrafikus motor dolgozik benne, és bár a promóban egy régebbi változatot adták ingyen, ennek ellenére több olyan ismerősöm van, aki Xara-val dolgozik web-re, mert nagyon jó alkalmazás)
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #11971 üzenetére
Nehéz megérteni, mert a látásmód más. Neked az összhang, a (sok)tucatnyi honlap közül kiugró megjelenés a cél. A megrendelő látni akarja, hogy AKCIÓS lófedeztetés Simagöröngyösön, meg AJÁNDÉK
vibrátorszopó autómatalókefe 10000 Ft feletti vásárlásnál, ilyesmik. Neki a háttér és a design elemek azok, amik elviszik a tekintetet a szerinte lényeges dolgoktól. Pedig meg kell szokniuk, hogy amikor pl. travel honlapból csak hazai van vagy 300, akkor qrvára nem mindegy milyen a kinézete, használhatósága és milyen extra szolgáltatásokat nyújt (rendelés, online fizetés, a rendelés követése, visszajelzés, fotók, linkek)... Az igénytelen honlapok nem fognak eltűnni, de profitot sem fognak termelni. Ennyi sztem. -
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #11967 üzenetére
így is lehet, de akkor vágójelet rakj rá. Esetleg .cdr -t is küldhetsz, de fontokat alakítsd görbévé.
Ha nem raksz vágójelet, akkor a kifutós méretet küldjed .tiff-ként, és írd be a fájlnévbe:
nevjegy_invisus_cmyk_4+0_3mm_bleed.tiff aki érti az tudja, kész -vagy a darabszámot is. Majd a montírt már a nyomda megcsinálja. -
delta9
senior tag
válasz
Inv1sus #11826 üzenetére
Szabadidővel rendelkezőeknek linkeltem, ha valakinek van ideje, egy próbát esetleg megér ilyen ínséges időkben. Veszteni való csak az idő, aztán ki tudja, leeshet egy kis pénzecske.Itt van még egy hasonló kaliber, boros címke. A mostani trendet elnézve, a menő borászok többségének a címkéi annyira minimalisták, hogy nem sok idő kell egy trendi címke elkészítéséhez.
Néha kapok ilyeneket, csak nekem kb. 0 a szabadidőm, szóljatok, ha a jövőben inkább ne linkeljek hasonlót, mert úgysem érdekel itt senkit
-
válasz
Inv1sus #11826 üzenetére
Neked érdemes lenne megpróbálni, mert ha megnyernéd esetleg, akkor egyrészről lenne referencia, másrészről meg nagyságrendi előrelépés lenne a bérezésed illetően, figyelembe véve a korábbi "5k-ért dolgozom + baxogatnak még hónapokig" melódat.
(Csak gonoszkodtam, ne szívd mellre) -
Speeedfire
félisten
válasz
Inv1sus #11472 üzenetére
A szépfiút a megrendelő adta végül. Nem sok normális kép van fent neten...
ViZion: Ő, amikor elmondta a megrendelő, hogy mi lesz az oldal profilja én is erre gondoltam egyből.A mottó csak egy vázlat volt.
BonFire: Nem rossz, csak akkor meg a fejléc rész (túl) nagy lenne már. Alapból nagy az elvárás a megrendelőtől, ezért is próbáltam a képekhez illeszteni az oldal címét. -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #11441 üzenetére
Ja! Szóval szégyellik, hogy külsős nélkül nem megy a szekér. Jó, hogy le nem tagadnak.
Tudod, szvsz a szerzői jogi törvények értelmében még a nevedet is fel KELL tüntetniük minimum az impresszumban, akkor is, hacsak egyetlen pixelt is felhasználtak a munkádból. Fenyegesd csak vissza őket te is az ügyvéddel! Lehet ám blöffölni is. Vagy vigyék perre az ügyet, amíg el nem kezdődik a per, addig eltelik jó pár hónap, addig kint van a hirdetésed, majd mire elkezdődne ténylegesen, leszeded. Ez nem büntetőper lenne, hanem polgári, megpukkadhatnak, akkor sem tehetnek ellene semmit, ha így csinálsz.
Amúgy meg simán ők is csak blöffölnek.
-
BonFire
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #11437 üzenetére
Ehh... és nem tudod átírni a neveket, stb.? Csak a design marad, a nevet meg letakarni, blurozni, ilyesmi. Akinek van szeme, az megérti, akinek meg az jön le, hogy jó-jó de középen a homályos név gáz... az meg amúgy sem lenne ügyfél.
Termékdíjjal meg egyéb okosságokkal nagyon alávágnak az egész reklámiparnak (is).
Nagyon durva lesz az év szerintem. -
-
Peter M
tag
válasz
Inv1sus #11422 üzenetére
Chrome CMS extension a barátod: Joomla
Fizetős Rocket Theme témával valószínűleg elavult 1.5-ös motoron (tudom támogatott lesz még de illik 1.7-el már átadni oldalakat)
optimalizálás 0 ez így szerintem egy kicsit kezdő szint (css js egybehúzás gzippelés html strip out csak egy két dolog...)
-
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #11210 üzenetére
Nem ima kell, ennek a munkának piszkosul meg kell adni az árát, az kell! Egyrészt nem kevés munkaórád fekszik benne, másrészt annyira igényes kivitelezésű, ami a mostani weblapkínálatban igazi gyöngyszem. Ha ez nem tetszik a megrendelőnek, jó vastagon kell f**ni a torkába.
Én imádkozni nem tudok, mert ateista vagyok, de drukkolok neked.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #11208 üzenetére
Bár nem szoktam nagyítóval végigbogarászni, ezt most megtettem, és összhatásában jobb, mint a korábbi. Jó ötlet volt a háttér szaturációját kisebbre venni; tetszik a jobb oldali szekció is így feketén. Átláthatóbb lett a piros főmenü, hogy kevésbé transzparens. Meg hogy egységesek lettek a gombok, szöveges feliratok hátterei. Kellett az a kis fincsi gradient; jobb a sötétebb vörös szín is.
Ezen már sokat ne csiszoljál, mert innentől kezdve csak rontani lehet rajta. (szvsz)
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #11205 üzenetére
Túlságosan jó a sok összehányt szarhoz viszonyítva. Ki fog lógni a sorból.
@Dluinet: használd bátran így ezt a szép, magyar szerkezetet. "Nem kell, hogy tessen.", sőt: "Nem tetszik. Mi a fene tessék rajta?"
Kicsit régiesnek tűnhet, kissé irodalmiasnak, de attól még helyes és szerintem még szép is. Választékosabb tőle a beszéd. A "tetsszen" már kissé erőszakoltabb, a "tetszedjen" meg végképp prosztó. Tudom, hogy sokan használják, felénk is, de attól én még a fenti formulákat részesítem inkább előnyben.
(Még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza, jelezve, ilyen szó hivatalosan nincs. Akkor is, ha van.)
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #11031 üzenetére
"Valahogy üresnek érzem az egész kártyát, semmit mondó."
Vazz, de ez kurva jó lett! Ha még rámókolnál egy-két gradientet meg ornamentet, biztos agyoncsapná az egészet. Még nyomdában is megéri, mert egy színből megvan, egyszerű és elegáns. (Mondjuk én a Condensed fontot jobban szeretem, de hát ez ízlés kérdése.)
Szóval a kevesebb itt is több. Ez egy nagyon jó kártya.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #10995 üzenetére
Ha hozzávesszük, hogy a zenészek manapság (meg régebben se) nem kapnak gázsit, és csak ölik belefele a pénzt a zenei karrierjükbe, egy ilyen is jól jön sokszor. Főleg akkor, ha valamelyiknek rokoni kapcsolata is van az egyik helyi családi vállalkozásban lévő nyomdával, és hébe-hóba egy ilyen munkát megcsinálnak nekik ingyen.
Most nem nagy példányszámra kell gondolni, max lenyomnak ezret, 2 színnel (ezért is használtam csak ennyit), és egy fél évben egyszer a vállalkozásnak is belefér, hogy jótékonykodjon. És egy kisvárosba és környékére elég ennyi. Persze a plakáton azért ott kell szerepelni a szponzorok között a nyomdának. Így még reklám is. Kéz kezet mos.
Nekem meg volt zenésztársaim, iskolatársaimról van szó. Együtt nőttünk fel, együtt kezdtük a "karriert" a fészerben.
-
válasz
Inv1sus #10995 üzenetére
Hát most fizeted be azt a bizonyos tanulópénzt.
Vigasztaljon az a tudat, hogy legalább lesz 10K-d fodrászra, hogy a mostani meló alatt megjelenő ősz hajtincseket befesse. (Bár lehet, hogy ebbe a melóba vagy teljesen beleőszülsz, vagy kihullik a hajad...(nullásgép olcsóbb, mint a festés...)) -
törölt tag
válasz
Inv1sus #10983 üzenetére
Csak kíváncsiságból, hogy a bánatba tudott olyan szitu előállni, hogy 10k hufért bevállaltál egy melót egy vadidegennek?
Amúgy nem én vagyok ugyan a Dalai Láma megtestesült bölcsessége, de nekem úgy tűnik, hogy ezt a szitut már buktad. Kapaszkodhatsz akármennyit, nem lesz abból már 10k huf sem, meg egyáltalán semmi sem. Hátrálj ki az egészből, és legalább nem veszítesz még több időt.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #10983 üzenetére
Csak hogy képben legyél az árakkal kapcsolatban.
egyszerű betűlogó: 35 000 Ft. Magyarán ez ni:
Ész nem kell hozzá, és két perc alatt rutinból megvan. Ha hozzárajzolok egy színes kört, akkor már 45 000.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #10980 üzenetére
Hát ha már ebből kiszedeti a lényeget, akkor fizessen, mint a katonatiszt. Megmondod, hogy a 10 rongy a 8 órádra vonatkozott, kicsit túl is lépted, és ez lett belőle. Ha valamit át akar alakítani, lelke rajta, de minden megkezdett újabb óra X Ft és kész. Akkor buzerálhatja egy hétig is.
Az ilyen munkáknál meg minimum foglalót kell kérni, mert én is jártam már úgy, hogy a végén annyira nem jutottunk közös nevezőre, hogy nem fizetett, nem válaszolt, csak angolosan lelépett. Persze a logótervemet vitte, valakivel "átdizájnoltatta", és két pixel változtatással szívfájdalom nélkül felhasználta.
Szóval foglaló, és ennyi pénzért csitt!
-
válasz
Inv1sus #10980 üzenetére
PSD-ről? PS topikban miről beszélnénk, vagy akkor nem értem.
Vagy esetleg úgy érted, hogy az csak egy "szimpla" kép? (Nem kell slice-okkal, a webfejlesztőnek emészthető formában tálalni, legyártani gombokat stb stb)?Ha igen, akkor természetesen alacsonyabbak az árak lényegesen, de akkor is min. a dupláját kérhetted volna és az sem sok, de akkor sincs belerondítás, meg még utólagos turka még 1-2 napig. Egy konkrét példa akkor: Holland megrendelő egy ilyen tervért (1 ilyen kép) olyan 200-250 Euro-t csenget. Vagy egy szintén Holland ügyfélnek csináltam weblapot (még régen, amikor a webfejlesztés irányába fordultam anno és az sem most volt) a fickó megduplázta az összeget (magától, nem Én kértem), amikor kifizette, mert azt mondta, hogy egy olyan oldal náluk legalább a 8-10-szeresébe kerülne.
Az meg, hogy itthon vagy külföld, az annyira azért ne zavarjon, amikor pénzt kérsz a melódért (a minőségi melódért), mert a multikat sem zavarja, hogy olyan árak vannak itthon kis hazánkban is, mint "nyugaton". (Élelmiszerek, műszaki cikkek stb stb olyan szinten vannak, mint kint, sőt élelmiszerek esetén (is) már drágábbak vagyunk, mint pl a Németek)
-
válasz
Inv1sus #10974 üzenetére
10K-ért? Már bocsi, de ennyire azért ne legyél tinó...
Ennyiért jóformán az egeret nem fogom meg, nem hogy egy ilyen design-t készítsek.
Csinálj több referenciamunkát, keress állásajánlatokat (lehet találni azért) és küld el olyan cégeknek, akik webfejlesztéssel (korrekt/minőségi webfejlesztéssel) foglalkoznak. Ezt tedd meg akkor is, ha épp nem áll szándékukban design-ert felvenni, mert van, amikor megtetszik egy munka nekik és akár külsősként is alkalmazhatnak (nem kell költözni), vagy épp ez miatt menesztik a meglévő alkalmazottukat, mert látják, hogy van jobb szaki is a szakmában.Hidd el, tökéletesen megértem a dilemmádat, de azért van egy alsó határ, amit nem szabad átlépni. Erre ez az eset jó példa, mert nevetséges összegért készítesz egy igényes design-t, abba még bele mer turkálni a taplója és még ezenfelül módosítgasd is utólag?
Ha ilyen minőségben tudsz folyamatosan dolgozni és legyél még kezdő is (már ami a bedolgozást illeti), akkor is simán 5x ennyit kérhetsz, mert még akkor is olcsón(nagyon olcsón) dolgozol. Persze tudom, hogy 10k is pénz, de ennyiért elhajtanám melegebb éghajlatra ezt az ügyfelet.
itt jól láthatod, hogy mégis milyen munka és mennyibe kerül...
-
válasz
Inv1sus #10972 üzenetére
Na erre szokás mondani, hogy suszter maradjon a kaptafánál, avagy elmehetne inkább répát eggyelni...
Amúgy mennyit fizet érte az ügyfél? Nem pontos számra vagyok kíváncsi, csak úgy hány számjegyű az összeg?
Ha ez egy template lenne, akkor olyan 2500 dolcsiért talán megvehetné (és abba még belekotorni sem tudna így) -
válasz
Inv1sus #10960 üzenetére
1. Igen, Én is a srác árnyékát módosítanám, az olyan nagyon erős, konturos, nem természetesnek tűnő.
2. Erre a korrekcióra gondolok... (persze ezt a webprogramozó simán tudja egy egyszerű pozicionálással is kezelni, csak "szemet szúrt"
)
-
válasz
Inv1sus #10957 üzenetére
Korrekt oldal és design. Remek ötlet, hogy nem -mára már giccses- halálfejekkel és egyéb alakzatokkal van teleszórva. Maga fal az engem amolyan pince-klubbokra emlékeztet, de nagyon jó megy hozzá ez a modernebb megjelenésű kéz, egyfajta fiatalos lendületet ad, de ezt még az idősebb rockerek is el tudják fogadni. A narancs színek és árnyalatai nem zavaróak, nincsenek túlhangsúlyozva, így az oldal alap hatását nem zavarják meg mégis kellően behatárolják, kiemelik a leendő fő DIV-et, ahol a hírek és egyéb objektumok fognak helyet kapni. Szóval gratula, szép munka.
2 észrevétel:
1. Vagy a srác árnyékát vedd kisebbre, vagy a csajsziét nagyobbra, mert olyan, mintha más helyzetből "érné" a fény őket, holott az oldal egésze azt sugallja, hogy közepén lenne az a "virtuális lámpa"...
2. Ez tényleg csak szakmai ártalom, hogy ilyeneket is kiszúrók simán, de a hírek panel alja és a facebook panel alja közt van 1 pixel elcsúszás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest