- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
BonFire
veterán
Hú, nekem ez egy fórumban iszonyú zavaró. Ez a sok kriksz-kraksz, meg dzsindzsa. Szerintem pont a fórum az a hely, ahol a dizájn semmit sem számít, kivéve, ha ronda. Mint a pcfórumon. Itt meg a túldíszítés egyszerűen dermesztő. Vissza is kapcsoltam rögtön az alap SG dizájnra.
Jó a kép, szép, meg minden, de engem nagyon irritál.
Amúgy annál a visszaszámlálónál mi az a „mp”? Ha jól tudom, a másodperc SI rövidítése a kis „s”; a „mp” az a millipond, kéretik nem keverni. Meg ha már ki van írva, hogy nap, óra, perc, akkor a másodpercet is nyugodtan ki lehet írni, vagy írjunk hogy „d; h; min; s”
-
ViZion
félisten
Hmm... a szöveg is jó, de akkor valami rovás vagy rúna írást használnék, exploding text effectel
A kereteknek is el kellene dönteni, h fa (dárda, gerenda szerű), kő, textil (mint a zászló a szélén, az jó) vagy fém (kard) hatású legyen. Ez a majdnem-plasztik kilóg onnan, a mintázat jó, de legyen akkor fa... -
ViZion
félisten
Tetszik. Annyi, h én elhalványítva, elmosva raknék a vörös-szemes sziluettekből a háttérre is, csak úgy sejtetni...
Ja, meg vmi gótikus-szerű betűtípus, de csak az ismétlődő részekhez, a hsz-eknél először érdekes, de utána fárasztó a megszokottól eltérő karaktereket olvasni.Mindenkinek: Gugli web fonts ingyen elérhető [link]
-
BonFire
veterán
Bsony: "Szóval neked csak a logót kell csinálni, webdesign-t nem?"Egyelőre úgy néz ki, hogy a logón kívül csak két boxot kell létrehozni, amiről van elképzelésük, de azt még nem ismertették. Aztán gondolom a végén háttér is kellesz majd, meg php, css stb. Bár az már nem az én gondom.
mutyi: "Tudtok esetleg pár szép vastag és pár szép elegenás vékony font típust ajánlani?"Talpas: AdobeFangsong -Kaiti STD, Americana, Cambria, Dustimo Roman
Talpatlan: AdobeGothic STD Bold, AFBattersea, Alte DIN 1451 Mitterschrift, DIN Engschrift, -Mittelschrift, DIN Pro
zetecR: "És olyan épkézláb, normális, vízszintesen "terjeszkedő" fontot nem tudsz, mint a Microgramma?"Na, erre én is kíváncsi vagyok, pont a napokban túrtam a webet, hogy hasonló, modern, szögletes formájú betűt találjak, de egy sem volt ideális. Ennek a Waukegan-nek is csak a vékony változata a használható. A többi nagyon össze van csapva. Ő meg Ű nem gond, bele lehet szerkeszteni hamar. Persze más kérdés, hogy szabad-e, de azt már nem kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest