- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz BonFire #14762 üzenetére
Arról beszélek, hogy olyan hangnemben írtál vissza nekem, mintha a seggedből rángattál volna ki, holott szerintem nem adtam rá okot. Nem vagyok egy sértődős ember, a válaszomból sem hiszem, hogy erre lehetett volna következtetni, egyszerűen megkérdeztem, mégis mivel érdemeltem ki ezt a stílust? Tényleg nem tudom... Azt, "hogy annyi infó van benne, hogy azt te nem bírod felfogni" (nem ezt írtam) arra írtam, hogy tegnap megnéztem jó pár tutorial videód (kb 10-12-t), meg jó pár írást is elolvastam, amikben rengeteg számomra új infó volt, amit nyilván csak többszöri olvasásra, megnézésre fogok tudni megjegyezni (ezért is írtam, hogy "egyenlőre"). De ez nem azt jelenti, hogy nem is szeretném tanulni a program használatát. Tehát az, hogy "(ja, majd' elfelejtettem, hogy nem olvastad, bocs!) megint csak egy szükségtelen "oltás" volt részedről.
Ha ez a különbség a kettő közt, akkor jól írtam először is, kijelölés közben, ami még egy befejezetlen folyamat, szerettem volna megváltoztatni a kijelölő eszközt mágneses lasszóról sokszög lasszóra. Nem azt nem tudom megcsinálni, hogy egy befejezett kijelölést utólag korrigáljak, azt megértettem elsőre is, szimplán csak érdekelt, hogy tudok-e változtatni a kijelölési folyamat közben a kijelölő eszközömön. De most már valahogy nem is érdekel
Én tényleg nem vitázni jöttem ebbe a topikba, de olyan degradálóan fogalmaztál, ami számomra nem fér bele és nem azért, mert az önérzetem nagyobb az átlagnál.
Többiektől elnézést az offért!
Origin / Steam: Stanchore
-
Stanchore
senior tag
válasz kiskornel #14754 üzenetére
Köszi, a leírásban is megtaláltam már. Ezzel két lépcsőben meg tudom csinálni amire gondoltam. Az átváltás dolgot csak azért kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy egy lépcsőben már a kivágási folyamat közben tudjak úgy vágni, hogy ne kelljen utólagosan korrigálni. De végül is nem vesz el sok időt... Dióhéjban ilyen és ehhez hasonló képeken kell különböző vágásokat módosításokat csinálnom, mivel elég sok kopott, meg lekerekített rész van, sokszor a mágneses lasszó elhúz másfelé. Ezeken a területeken jött volna jól, ha addig ideiglenesen át tudok váltani a sokszög lasszóra. De mostanában már inkább a kerekített részeket is sokszöggel vágom.
-
Stanchore
senior tag
válasz BonFire #14750 üzenetére
Hát elnézést, hogy nem tudok olyan egyértelműen fogalmazni, amiből egyből érthető lenne mit kérdezek. Vettem a fáradtságot és elolvastam amit linkeltél, de erre nem találtam választ. Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a stílust, de kérlek adjuk már meg egymásnak a megfelelő tiszteletet. Én még az életben nem oltottam le így senkit, azért mert nem értettem mit kérdez, pedig sok más dologban én is hasonló pozícióban vagyok, mint te ezen a téren.
A kijelölés és kijelölés létrehozása közt mi a különbség? Igen, miközben elkezdek kijelölni (körbevágni pl egy tárgyat) valamit, aközben szeretnék pl mágneses lasszóról átváltani sokszög lasszóra, ha egy olyan területhez érek, ahol egy hosszú egyenes vonalra lenne szükségem, majd visszaváltani a mágnesesre. Ennyi lett volna a kérdésem.
Köszönettel: Illés Norbert
-
Stanchore
senior tag
válasz BonFire #14743 üzenetére
Köszi, tegnap megnéztem pár tutorialt innen, csak egyenlőre még jóval több infó volt annál, mint amit meg tudnék jegyezni Am grat az oldalhoz
Azt viszont nem találtam meg így elsőre, hogy tudok e váltogatni mágneses és sokszög kijelölő közt, kijelölés közben?
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok, CS6-ban van arra lehetőség, hogy a kijelölés fajtái közt váltogassak kijelölés közben? Pl ha elkezdek mágnesessel valamit körbe jelölni, de egy területen épp sokkal jobb lenne a sokszög kijelölő, akkor átváltsak rá valami gomb kombinációval? Illetve az elkészült kijelölést tudom valahogy utólag módosítani, miután összekötötte a kezdő és végpontokat? Pl az egyik pontnál ha észreveszem utólag, hogy mégis belement egy olyan részbe amibe nem kellett volna, akkor azon a területen picit "kijjebb húzzam"? Köszi
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Ma váltottam CS5-ről 6-ra. Meg tudná valaki mondani, hol tudnám azt visszaállítani, hogy amelyik elemre kattintok, arra átáll oldalt is a rétegeknél a kijelölés? CS6 ctrl + kattintással csinálja azt amit 5 egy sima kattintásra. De nem találtam a billentyű parancsok részben..
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest