Hirdetés
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Pont ma került a kezembe egy olyan szórólap, amivel akár takarózni, akár begyújtani remekül lehet, több értéket nem hordoz. Hát valami horror fényképek vannak rajta, mintha valami olcsó telefonnal készítették volna, meg cikcakk-ollóval vagdosták volna körbe. Kár hogy nincs egy szkennerem, mert elrettentésképp megmutatnám, hogy hogyan is dolgoznak az iparosok.
Én persze megengedhetem magamnak, hogy a hobbi grafikáimon egy hajszállal elpepecseljek 2 napot, mert a magam gyönyörűségére csinálom, pénzes melót meg már nem vállalok, mert csak stresszel a nyomás, a határidő, meg az igénytelenség.
Énrám meg azt mondják, hogy – jobb esetben – maximalista, – rosszabb esetben – szőrszálhasogató vagyok, pedig csak a precizitást kedvelem. Precíz szakmát tanultam, századmilliméter pontossággal kellett dolgozni, és aki erre nem volt képes, az hamar megkapta, hogy menjen inkább kőművesnek vagy szabónak, ott 1-2 centi nem számít, vagy azt, hogy: "Miért nem mentél, fiam, inkább cukrásznak? Ha ott elb***od a munkadarabot, legfeljebb megeszed."
Persze a tanult szakmában sem voltam sikeres, mert ahhoz a precizitásnak tempóval is kellett volna párosulnia, ami szvsz legtöbb esetben csak szerencsével kivitelezhető, ahogy a mondás is tartja: Hamar munka ritkán jó. Lehet benne valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest