Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Dexter68 #6270 üzenetére

Pont ma került a kezembe egy olyan szórólap, amivel akár takarózni, akár begyújtani remekül lehet, több értéket nem hordoz. Hát valami horror fényképek vannak rajta, mintha valami olcsó telefonnal készítették volna, meg cikcakk-ollóval vagdosták volna körbe. Kár hogy nincs egy szkennerem, mert elrettentésképp megmutatnám, hogy hogyan is dolgoznak az iparosok.

Én persze megengedhetem magamnak, hogy a hobbi grafikáimon egy hajszállal elpepecseljek 2 napot, mert a magam gyönyörűségére csinálom, pénzes melót meg már nem vállalok, mert csak stresszel a nyomás, a határidő, meg az igénytelenség.

Énrám meg azt mondják, hogy – jobb esetben – maximalista, – rosszabb esetben – szőrszálhasogató vagyok, pedig csak a precizitást kedvelem. Precíz szakmát tanultam, századmilliméter pontossággal kellett dolgozni, és aki erre nem volt képes, az hamar megkapta, hogy menjen inkább kőművesnek vagy szabónak, ott 1-2 centi nem számít, vagy azt, hogy: "Miért nem mentél, fiam, inkább cukrásznak? Ha ott elb***od a munkadarabot, legfeljebb megeszed."

Persze a tanult szakmában sem voltam sikeres, mert ahhoz a precizitásnak tempóval is kellett volna párosulnia, ami szvsz legtöbb esetben csak szerencsével kivitelezhető, ahogy a mondás is tartja: Hamar munka ritkán jó. Lehet benne valami.

Új hozzászólás Aktív témák