- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Az a gond hogy nalam nagyjabol igy nez ki a felallas (es tippre az aranyok hasonloak egy atlag haztartasban is)
-kb 25 wifis eszkozom van
- az eszkozeim egyharmada csak 2.4 ghz-et tud (jellemzoen “okoscuccok” robotporszivo, klima, kamera stb)
- kb a ketharmaduk 5 ghz-t is (laptop, tv stb)
- es mindossze 2 tud 6 ghz-etSzoval a 2.4+6 ghz-cel az eszkozeim ketharmadat visszaloknem a kokorszakba azert hogy az a 2 gyors legyen (es ahol a legkevesbe szamit mert az egyik a telefonom a masik pedig a tabletem).
-
mad823
őstag
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Pont ez akartam még írni, hogy a teszt során jó lenne arra is kitérni, hogy mennyi wifi hálózat "látszik" még a közelben. Egy társasházas környezetben nem ritka 20+ sem, ami jelentősen befolyásol kb. mindent.
-
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Na, az még arrébb lesz. Nekem mondjuk így elsőre semmi nem felel meg a kínálatból vagy ár, vagy teljesítmény miatt, de a Unifi Express 7 + Unifi flex 2.5 GB switch kombó 110 ezer alatt vihető, és az újabb unifi mesh rendszerekkel is integrálható alapot képez. rendes, 3 sávos megoldás, Unifi szoftverrel. Szerintem ennél jobb most nincs otthonra olyanoknak, akik picit hajlandók bíbelődni az eszközökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest