- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmansysy
csendes tag
válasz
mob_zzz #7119 üzenetére
kedves mob_zzz azon a recovery particion talalhato tobbek kozott epp ez az eRecovery program is.Mikor pedig a keszitett recovery dvd-ket a meghajtoba helyezzuk hogy vissza-allitsuk a kivant rendszert stb., akkor a fent emlitett eRecovery management programocska bootolja a Dvd-rol az egesz anyagot.Persze nemcsak ez a program de ez a legfontosabb.Ez a program a hid.Nekem meg a hid beszakadt
.
Ertelmetlen lenne a netrol eRecoveryket szedni ,probalva helyettesiteni a toroltet mert nem megy.Az Acer maga titkositott modjan ugysem sikerulne soha, es amellett meg van egy szeker mas progi es maga Vista is azon a rejtett particion.
Ugyhogy vigyazz nagyon hogy meg ne sertsd azt a particiot ha netalan egy nap rejtett formajabol valahogy megi lathato lesz, mert akkor lottek neked is mint nekem. -
xmansysy
csendes tag
válasz
mob_zzz #7114 üzenetére
Biztonsagi masolatom az van, 3 is
, azonban azokkal a recovery DVD lemezekkel mar csak a kutyammal jatszhatnek el
.Mi ertelme ugyanis ezeknek ha a Recovery particiom mar nem letezik???
Most egyaltalan az eRecovery sem mukodik mert mikor formataltam a fent emlitett particiot akkor az is beszakadt.Link van hozza de ures,nem mukszik.LOGIKUS.Vagy nem olvastad amit fentebb irtam vagy igazabol keveset ertesz ehhez.
Akarhogy kedves reszedrol hogy segiteni probaltal csak sajnos amit irsz az nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest