- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
aakosch #28246 üzenetére
a notebookok alján van egy certificate matrica, azon rajta van a pontos tipus.
vagy az AIDA64 is megmondja.
amúgy az Atheros.CZ oldaláról szedhetsz legfrissebb drivert ehhez a tipushoz.gyártói oldalról kellhez az előtelepitett launcher is, gyártói driver pakk szoftverrel, utána felmehet a nyers driver az atheros.czről
nem, nem exével kell drivert telepiteni úgy 10 éve, hanem az eszközkezelőből.
-
Corsa02
őstag
válasz
aakosch #14460 üzenetére
Üdv
Egyszer ezt az akksis kérdést kitárgyaltuk!
Az akkumulátor túlfeszültség ellen nem véd! Emiatt ne hagyd bent mert felesleges!
Áramszünet esetén jó ha bent van!
Szerintem, ha nem akkumulátorról használod a gépet akkor inkább vedd ki! S ha akksiról kell akkor bepattintod és kihúzod a töltőt!
Én sem vettem ki az enyémből (AS 5520G) és kb fél év alatt szépen elhasználódott! Kicserélték garanciába! Aztán felvettem a kapcsolatot egy akkumulátor javító céggel, ahol elmagyarázták, hogy miért kell kivenni! Ha kiváncsi vagy bemásolom majd a leírásukat amit e-mailben írtak! Azóta eltelt 1 év és az akkumulátornak az elhasználódás mértéke 0% !!! tehát 100% kondicióban van! -
válasz
aakosch #14460 üzenetére
Én 2 éve minden nap töltőn járatom és soha nem veszem ki az akkut. Így biztonságosabb, mert védi a rendszert a túlfeszültségtől és az áramingadozásoktól.
Ez fontosabb, mint az akku élettartama.
Újonnan kb. 3 órát bírt az akku teljes terhelés mellett. Most ez kb. 2 óra.
A gépem 2 éves, non-stop töltőn.
Ha kímélni akarod, akkor hetente 1x lemeríted, amíg ki nem kapcsol. De szerintem ne vedd ki... -
Corsa02
őstag
válasz
aakosch #14376 üzenetére
Nálam is volt egy gép, amit visszaküldtem, mert a memtest hibát mutatott a ramra és persze fagyott is!
A szervíz nem talált hibát és visszaküldte! A munkalapon annyi volt hogy a "hibát a szerviz nem tapasztalta"! Azért a recovery particíót visszaállították.
Nem kellett semmit fizetni!
Persze a gép 2 hét múlva alaplaphibás lett ugy hogy ment vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged