- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
frici69 #29071 üzenetére
Köszi a tanácsot. De azt a RAW partíciót hogy tudom elérni. Mivel most ott tart a dolog, hogy megszüntettem a partíciókat. Most ha a teljes összesen látható 465 GB-ra ráhúzom a Win 7-et. Akkor minden ok. Nincs semmi gubanc. Viszont ha megosztom a vinyót akkor az a partíció amin nem a rendszer van, az rögtön RAw kiterjesztésü lesz. Csak azt nem értem hogy miért. Ha egyszer formázok és törlök mindent. A telepítésnél meg ugye nem lehet választani, hogy milyen legyen az a nyomorult fájl rendszer.
-
frici69
tag
válasz
frici69 #29002 üzenetére
Nemrég ram bővítés ürügyén találtam rá erre a hasznos videóra. A bővítés elmaradt,mert nem találtam itthon ugyanolyan Hynix modult,mint ami a gépben van. De lehet,hogy nem is olyan nagy baj,mert amikor bővítettem az asztali gépet az sem hozott látványos előrelépést az általam használt dolgokban. Annál inkább egy SSD beépítése. Inkább itt is SSD-ben gondolkodom HDD helyére,ami menne az DVD meghajtó helyére + DVD-nek keret! Hasznos tanácsokat keret vásárláshoz ,beépítéshez szívesen fogadok.Noti típusa Acer Aspire E5-551 : [link]
-
Peak
addikt
válasz
frici69 #28764 üzenetére
ez azért nem lehetséges, mert ugye honnan tudhatná az acer egy szervizről, hogy milyen képzettségű, tudású, egyáltalán szakember piszkál-e bele a gépbe, nem okoz-e olyan nem garanciális meghibásodást, amit aztán a felhasználó sziv meg. továbbá ugye a szerviz guideok, robbantott ábrák, technikai dokumentációkat ugye kizárólag a szerződött partner kapja meg az érdemi és pontos munkához. szal sajnos ez igy logikus és átlátható.
-
Peak
addikt
válasz
frici69 #28762 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy bőven elég az 1 márkaszerviz m.o.on
tudom, hogy remek volna a melletted levő szomszéd utcában egy fullextrás szerviz, de sajnos az ilyen jellegű beavatkozások minden 4-6ezredik készüléket, vásárlót érintik. gondolom belátható józan ésszel, hogy az ilyen eseti jellegű munkák miatt felesleges egy országos hálózatot fenttartani. tehát csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel -
Peak
addikt
válasz
frici69 #28758 üzenetére
Na ez nem olyan szerkezet.
Itt kompletten bontanod kell az alját, és ahogy SOWI irja az alaplapot is ki kell venned, mert a túloldalán van a RAM Slot.
Ezt kizárólag szakszerviz végezheti el garanciavesztés nélkül.
Az meg csak egy van, a budapesti EC-CO Kft. (www.ec-co.hu) -
frici69
tag
válasz
frici69 #28587 üzenetére
Megoldódott! Rendszer telepítéskor Legacy módbn telepítettem ,frissítés után átállt UEFI-re és ezt kellett visszaállítani.
Felajánlott még applikációkat is az E5-551-hez: Identity Card
LaunchManager
Live Updater
Érdemes ezeket feltenni,mit tudnak
(#28586)Nagy köszönet szabyka95 -nek a segítségért -
Ti Bo
aktív tag
válasz
frici69 #28449 üzenetére
Az F12 boot menüt már kezdésnek beállítottam, de ott nem is látta a pendrive-ot... Kollégám (rendszergazda/számítástechnikus) egyből mosolygott a problémámon, szóval ismerős volt neki: Hireens boot cd, majd MBR tábla törlése. És már mehet is a win telepítés.
Másik kérdés: USB 3.0 portot, hogy bírom működésre a gépemben (V3-551G)? A laptop hűtő teker róla, de semmi mást nem kezel.... (Win 7 64bit).
-
Peak
addikt
válasz
frici69 #28348 üzenetére
a chipgyártói honlapokon találtok régi operációsrendszerekhez meghajtókat, úgy mint intel, realtek, broadcom, nvidia, amd, stbstbstb.
az acer oldalán felesleges keresni, mert nem hozta ezeket a modelleket forgalomba W7-tel, ergo nem is kell lennie drivernek az oldalán w7hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged