- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
#77081088 #28214 üzenetére
Manapság nem divat a foglalatba szerelt VGA, integrálják a lapra. Talán a felső kategóriában még elképzelhető, de az E1 nem az. A költséghatékony gyártás nem teszi lehetővé.
Régebben sem volt a csere kifizetődő notiknál és a gyárilag integrált GPU-s tipusoknál akkor sem tették lehetővé. Vásárlásnál kell jól megfontolni, hogy szükség lehet-e valaha egy erősebb dedikált GPU-ra mert a későbbiekben max alaplap cserével oldható csak meg. -
Peak
addikt
válasz
#77081088 #27743 üzenetére
Nézd... a fórumok a specifikus problémák megoldására valók, szerintem.
lásd az előbbi esetet egy AS5020as speckó szoftverével kapcsolatban. Ebben az esetben valóban egy fórum adhat választ, mert 1.) specifikus fórum, 2.) pont használtam 8 éve ezeket a szoftvereket igy bemákolta Attila, hogy pont itt vagyok és pont tudok segiteni neki 3.) erre nem találsz general megoldást, mert gyártó specifikus a probléma.részemről is off.
Peace! -
Peak
addikt
válasz
#77081088 #27735 üzenetére
Jó, akkor leirom.
Nem kell semmit csinálnod vele.
Sehol semmilyen manualban nincs olyan irva, hogy piszkálni kell az akkut.
10 éve Li-ion akkuval vannak gyártva ezek a szarok.
Se formázni nem kell, töltögetni-lemerizeni, se ráolvasni, se fekete kakast áldozni, se voodoozni.
CSAK használd a gépet ahogy van, akár 230V-ról, akár akkuról.
A töltőelektronika megoldja a többit. -
-
dejaris
addikt
válasz
#77081088 #27732 üzenetére
Miert mit gondoltal? Itt nem lesznek ugyanolyan egymasnak elentmondo kommentek? Amugy ha ugy is allandoan tolton hasznalod, akkor nem mindegy? Egyebkent tonkrement aksival nem nyirod ki a notebookot. Raadasul uj aksit is lehet venni. szerintem egy 12 rugos notebookot felesleges vedeni, ugy is tonkremegy egy rafujastol is. es megvalami: a notebook akkumulator hasznalotbol melyik szavakat nem ismered, hogy ennyire megugrotta a szinted?
-
Peak
addikt
-
törölt tag
válasz
#77081088 #27725 üzenetére
Elnézést lejárt a szerkesztési idő!
Mivel nem volt még laptopom így tapasztalatlan vagyok, mi az ajánlott használati mód az akkuval kapcsolatban. Jelenleg csatlakoztatva van a töltő a hálózatra. Hogyan célszerű használni? A gép mozgatva nem lesz, vagyis aksi ritkán lesz használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged