- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
caverinha #23888 üzenetére
Mi a szösz, ez is TDR-ezik? Eddig csak az nVidia és ATI / AMD kártyákról tudtuk...
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
caverinha #23886 üzenetére
Biztos hogy Driver/Codek probléma van, engedd hogy a Win7 felrakja magának a megfelelő drivert, azzal működnie kell, sajnos a régi hangkártyák nem mindig kompatibilisek az új driverekkel..
Ha a Win7 telepíti magának a megfelelő drivert, és azzal recseg, akkor manuálisan tegyél fel hozzá a gyártó honlapjáról egy drivert, frisset,vagy amelyik szimpipp. -
-
kybic
tag
válasz
caverinha #16264 üzenetére
- sajnos biztosat nem tudok mondani.....
A "C"-t biztosan érinti, mert ugye oda megy az új OS és előtte illő lenne formázni.
A "D" -ből Win7 ill. Vista után valószínűsítem nem lesz megfelelő az XP-nek, de hogy valójában mit fog látni az XP = passz.
Ezért írtam, hogy előtte legjobb lenne lementeni mindent.
Eddig ha csináltam, mindig új partíciókat csináltam, formáztam és úgy telepítettem. -
kybic
tag
válasz
caverinha #16244 üzenetére
- még egy dolog neked:
Ha feltoltad netán az XP-t az 5315-re, akkor csak jótanácsként mondom.
Ebben a sorrendben telepítsd a drivereket az XP-hez, mert egyébként nem biztos, hogy lesz hallható hang is a gépen, de így biztosan jó.- 1. Realtek HD Audio Driver
- 2. Intel Chipset Driver
- 3. Intel Graphics Driver
- 4. Atheros WiFi Driver
- 5. Broadcom Ethernet Driver
- 6. Launch Manager
- 7. Touchpad Driver
- 8. Acer Empowering Framework
- 9. Acer ePower ManagementAz XP-s driverek itt vannak aspire 5315-re:
[link] Üdv. -
-
kybic
tag
válasz
caverinha #16239 üzenetére
"(XP-t nem engedi felrakni)"
- ez egy régi téma... de igen, engedi felrakni azt az XP-t.
( BIOS-ban AHCI - IDE mód váltás és már repül is fel az XP... de mint írtam ez már régi téma.... )
Sajnos a 3100 alaplapi videovezérlőtől ne várj sokat, de XP alatt egy kicsit talán fürgébben fog működni. Üdv. -
SonicVersus
tag
válasz
caverinha #16239 üzenetére
próbáld ki ,hogy 7re raksz virtuális xp-t ,bár az lehet ,h csak az ultimate-el fog menni nemvagyok biztos benne,én csak ultimate-el próbáltam még. Ha minden driver fenn van az nem lehet gond. Inkább a ram ill. proci a lúdas általában az ilyen szaggatásokban na meg nem utolsó sorban a video kari!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest