- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
Ric4m0nd #31827 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos hardveres hiba lesz úgy néz ki. Nem komoly, csak a kábel. Szétszedtem, megmozgattam, most annyiban jobb, hogyha viszonylag normálisan van nyitva akkor már működik, ha picit jobban nyitjuk (90fok<) akkor van fekete képernyő. Nem tudom meddig marad így, de most használható.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Ric4m0nd #31772 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Körülbelül mennyi az a várnék egy kicsit?
Igazából nem sűrgős a dolog, meg vagyok elégedve az ASUS-al is, de néha futtatok gépigényesebb progikat is, (videovágás, szerkesztés, konvertálás, stb..) és ehhez kicsit kevés.( no meg az én szabadidőm is)
Játszani 2 havonta egyszer játszom, de akkor legalább legyen élvezetes.
Summa-summárum,ritkán kell a bivaly gép, de akkor nagyon.( ne tartson 3 videó konvertálása pl.5 órát.)
Viszont az ASUS-t most még relatíve jó áron tudnám eladni.
Biztos jobban, mint mondjuk fél év múlva,szóval őrlődök még kicsit -
buherka
addikt
válasz
Ric4m0nd #31508 üzenetére
Jó minőségű műanyag.
Már nem...
Fedlap alumínium...
Billentyűzet körüli rész is már alumínium...
Szerelhetősége már nagyon könnyű az újaknak. Már semmi köze nincs a régi Black Edition-hoz ami GTX960M-el volt szerelve.
12 csavart kicsavarsz és hozzáférsz mindenhez.
Ezt onnan tudom, hogy volt két napig nálam egy ilyen gép.
Azért csak két napig, mert vissza lett kérve a pénz, mivel használt volt a noti a teszt program (aida) alapján is.
Volt egy pixel hiba a képernyő közepén...szép zölden világított.
Volt már 3% aksi elhasználódás...
A ventilátorok már porosak voltak, mikor megbontottam a gépet.
Valaki úgy megtépte a csavarokat, hogy majdnem átszakadtak a fenéklemezen...szét voltak repedve a csavar lyukak.Szóval nem is nagyon szaroztam vele sokat...vissza csomagoltuk és ment vissza az Acer shop-ba.
Lehet csak mi fogtunk ki egy balszerencsés gépet szerintem, de attól független jó kis noti ez. Van benne anyag rendesen. Szép súlyos kis darab.
Arra már biztosan rájöttük, hogy ilyen cuccot csak bontatlant...semmi mást!Ha van igény rá van Aida report-om a gépről, akkor feltöltöm valahová.
-
AcélAgyar
tag
válasz
Ric4m0nd #31348 üzenetére
Igen, egyetemre járok, inkább vennék PC-t csak sajnos azt nehézkes hordozni.
A gamer laptopok ára 2013 óta elég durván megnőttek, én azért anno olcsóbban vettem minőségi cuccot, most meg elképesztpő milyen növekedés van. A milyen notebookot vegyek topikban van olyan hozzászóló, aki szerint költsek rá 500 ezret vagy inkább ne vegyek, de én ezt azért erős túlzásnak érzem.
-
pajszer91
tag
válasz
Ric4m0nd #31284 üzenetére
Amit linkeltél gépet Acer Aspire F5-573G-56KM - NX.GD5EU.008
Ebben már tényleg minden van amit szeretnék SSD és 8GB RAM, ennek a fekete fényezése is kophat, tenyér környékén?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Ric4m0nd #31273 üzenetére
Köszönöm.
Sok márka képviselete közül nekem is ez a család szúrt szemet.
Igazából a mostani játékok már csak untatnak, szóval valószínű megválok az asztali gépemtől és veszek egy Nitro-t munkára és általános felhasználásra. 1 hónap múlva érkeznek a pascal-os verziók, azokat megvárom.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
Ric4m0nd #31239 üzenetére
Köszönöm,
de valszeg nem voltam elég világos. Ebben a kölcsönkonstrukcióban ez érhető el - illetve azok, amik a reklámújságban szerepelnek. A két olcsóbb nem szimpatikus, többet meg nem tudok adni érte, tehát vagy ez, vagy semmi egy jó darabig.
A hűtőt sajnos muszáj megvennünk, és csak kölcsönre tudjuk, viszont a törlesztőbe ez a noti még beleférne, főként 0%-ra.
Szeretném mondjuk 5-6 évig használni, lehetőleg probléma, hiba nélkül. Az, hogy "korábbi generáció", okoz-e nekem bármilyen hátrányt?
Tehát: ajánlható részetekről ez a notebook, arra, amire írtam ennyiért, vagy nem? -
SPeti1984
senior tag
válasz
Ric4m0nd #31228 üzenetére
Egy ismerősnek választottuk ezt a gépet, nem az enyém csak én telepítem neki. Innét vásároltuk 87 ezerért.
Acer ES1 1324gb ram van a gépben, nem mondom jobb lenne 8gb-tal de ha jol tudom azt lehet cserélni benne ha esetleg később szüksége lenne rá. Én lehet lecserélném a HDD-t egy SSD-re és akkor szuper kis gép lenne. Most sem olyan rossz de azért csodát nem lehet várni az olcsó gépektől. Igaz ebben a kategóriában talán még ez a legjobb konfig.
-
-
laci2796
újonc
válasz
Ric4m0nd #31192 üzenetére
Igen arra én is gondoltam,hogy túl melegszik ezért kitisztítottam a ventilárt és újra is pasztàztam,de ezek után is lekapcsol a gép és csak akkor amikor a nagyteljesítményűvel futtatom a gamet.Lehetséges lenne,hogy a grafikus kártya már nem bírja úgy mint előtte mert egy kisterheléstől is kikapcsol ha a nagyteljesítményű az aktiv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest