-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
AcélAgyar #31451 üzenetére
Szia! Jó minőségű műanyag. A Black Edition kiadást telepítettem egy haveromnak.A képernyő csatlakozásánál ezüst/ króm fényezést kapott, ami pár év használat után elkophat. Billentyűzetnél puha tapintású, matt a kéztartó rész. Ez a tenyér alatt és elkezdhet csillogni. A dörzsöléstől felpolírozódik.
-
buherka
addikt
válasz
AcélAgyar #31465 üzenetére
Sok minden lenne ideális egy ilyen gépnél, de bilibe ne lógjon a kezed.
Azért mert mondjuk legyártják a gépet full magnézium házzal, azzal nem biztos hogy tartósabb lesz. Ezer más dolog is elpusztulhat belül a gépben. Volt már nekem DELL Precision-om is (M4700). Nem sajnálták belőle a vasat. Majd 4 kilót verte töltő nélkül. Mikor már harmadszor jött a házhoz a szerviz, akkor mondtam hogy köszi ennyi elég volt. Jó nagy bukóval eladtam.Amúgy meg tudtam ma nézni az általad kiszemelt gépet, mert már én is kíváncsi voltam. A palmrest része a bill. körül. Szál csiszolt fém. Fedlap az is fém, ez le van festve. Nem horpad a billentyűzet, megnyomkurásztam. Lecsukva sem horpad a fedlap, persze bokszolni ezt sem kell. Kijelzőnek szépek a színei. 85-90%-os szinhűségre tippelnék, de egy kalibrálás erre is ráfér, ha maximalista vagy.
Nincs leragasztva az alja. lehet otthon bővíteni ha ügyi vagy.
Itt van egy teszt róla: [link]. A videón a pali a kijelzőre panaszkodik, meg hogy a webkami az egy kula. A boltban kijelzőt teljesen stabilnak találtam, én valahogy nem rángatom lökdösöm a kijelzőt. -
buherka
addikt
válasz
AcélAgyar #31451 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor menj el egy Acer márkaboltba és lesd meg a gépet. Én is most szemezgetek ezekkel az új Acer gépekkel. Mondjuk nekem a 1050 Ti is elég lenne...bőven.
A VX 15-öt nézegettem. Dunakeszin voltam, ott van minden gép. Lehet őket tesztelni is.
A VX15 is szépen egyben van. A billentyűzete az brutál kényelmes és baromi jó a nyomás pontja. Stressz tesztel csak 74 fokig tudtam hevíteni 15 percen keresztül. Az IPS kijelzőnek sajna csak 45% NTSC színhűsége van..ez a kijelző van benne NV156FHM-N42 Egy 70+-osnak jobban örültem volna. De ettől függetlenül igen szép szinei vannak.
Nem nyeklik nyaklik a gép, van benne anyag rendesen. Zsanér feszes, nem libeg a kijelző.Csináltam Aida Riportot a I5-7300HQ-as verzióról amiben 1050Ti van. Feltöltöm valahová és belinkelem ide, ha érdekel valakit, akkor megnézheti.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
AcélAgyar #31349 üzenetére
Tiszta sor, így érhető. Egyetemre/kollégiumba vagy külföldi kiküldetésnél van csak értelme egy gamer gépnek. Viszont ha belegondolsz, hogy április vége/május eleje felé lesznek elérhetőek ezek az új típusok. Megveszed, és onnan nagyjából egy hónap júniusig, amikor a szemeszter befejeződik. Nyáron lesz három hónap amíg nem kell hordoznod. Ennek az árából összerakhatsz egy gamer PC-t, és mellé egy netbook-ot..
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
AcélAgyar #31345 üzenetére
Szia!
Nekem a Lenovo Y520 elődje volt (Y50-70), amiben pont kifogtam egy anyaghibás szériát. A képernyő és az aljzat csatlakozásánál a műanyag elrepedt. Olvastam, hogy másnál is pont ugyanez történt és nem egyedi eset. Remélhetőleg az Y520-nél a mérnökök már odafigyeltek erre.
Gondolom olvastad a cikket a VX15-ről. Szerintem jó készülék lesz.
Az Aspire V15 Nitro-t tudom ajánlani, amit kollégám vett. Együtt teszteltük, nagyon színvonalas, elegáns notebook, akár munkára, üzleti útra is. Ebből viszont még nincs a piacon GTX1050-nel szerelt típus.
Gondolom több évre veszed a laptopot és az újabb AAA kategóriás játékokat is futtatod majd rajta. 12GB hosszabb ideig kiszolgál. A RAM árak eléggé el vannak szállva most, úgyhogy a helyedben még várnék a bővítéssel. Próbáld ki a 8GB-ram-al első körben a kedvenceket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest