- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
KubanitoS #31408 üzenetére
Helló!
Köszi.Ettől féltem,mondjuk egy 2 magos is gyengusz netezésre az kemény,régebben celeronnal szívás volt azt tudom.
Aspire ES1-132 vagy az 531-et néztem ill.az ES1-571-et.
A hp-t tudom de abból is van 90-ért dual core-os,gondolom az is felejtős és tesztben írták,hogy behorpadhat erősebb ütésre a kijelző alsó kávája. -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
KubanitoS #31340 üzenetére
Dell Inspiron 15 7000 - GTX 1050 Ti $750 - 216.000 HUF
Thirty laptops with the new cards will ship during Q1 2017, with manufacturers including Alienware, MSI, ASUS and Dell. Pricing will vary, but the most affordable models will start at $699 (£570 / AU$970, complete with Intel's Kaby Lake processing tech. link link2 2017. jan.3 / feb.7.-es cikkek
-
carloska8
csendes tag
válasz
KubanitoS #31213 üzenetére
Tisztában vagyok a jelenség hátterével, de köszönöm a részletes levezetést. A gépnek pedig utána néztem. Mindenhol azt írták hogy játék közben is milyen csendes. Nos ez az én gépemről egyáltalán nem mondható el. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy valamilyen probléma miatt melegszik túl a GPU és nem azért, mert pl alapból ilyen szar hőelvezetést gyártottak hozzá. A hivatalos szervizzel már felvettem a kapcsolatot, csupán kíváncsi voltam valakinek volt-e hasonló gondja és, ha igen mi volt a pontos ok és hogyan sikerült megoldani.
-
Varoz
addikt
válasz
KubanitoS #31176 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy elérhető-e új, mert az elmegy egy darabig, a használt viszont biztos, hogy szar, ezek a chipek hullottak, mint a legyek.
Tehát a kérdésem még mindig az, hogy tud-e valaki biztosan újat?
Esetleg van-e megbízható Ati kártya a helyére? Mert azok nem voltak ilyen hulladékok, mint a 8 ezres Geforce. -
bubu1981
csendes tag
válasz
KubanitoS #31116 üzenetére
Köszönöm a választ, oda is írni fogok. A P jelűek ha jól látom későbbi 2009-es kiadásúak, még ha a legfrissebb BIOS-ra frissíteném is, akkor is 1 évvel régebbi lenne mint a proci, félő hogy nem támogatná szerintem. Vaterán és hardveraprón nézelődtem, itt csak T2600, T5750, T7300 és T7500-ast találtam, ráadásul a T7500-ast legolcsóbban. BIOS-t frissíteni se nagyon akarnék, nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy azt találtam ami a laptopomhoz jó, ez a T7500 meg ráadásul fél évvel régebbi proci mint a jelenlegi BIOS dátuma, esélyesebb, hogy ezt így is felismerné.
-
benito93
újonc
válasz
KubanitoS #31079 üzenetére
Szia!
Acer Aspire E5-575G-33WS típust vettem pár napja. A bill. körüli rész fém, a többi műanyag. PH teszt a múlt héten volt a F5-573G modellről ami hardveres részen valószínű ugyan ez, mert a szerelőnyílás, kimenetek meg minden csavarra egyezik. A fedlap abban fém, míg ebben a modellben műanyag. Ez érződik is a kinyitásnál hogy kicsit hajlik. A zsanér elég merevnek tűnik.
A tesztben(7200U+950) a hűtést eléggé lehúzzák mert visszaveszi az órajeleket. Lehet hogy i3 procival kevésbé jön elő, vagy csak egy jobban melegedő típust teszteltek. Az sem kizárt hogy a 950-hez alul lett méretezve a hűtés.
Még nem nagyon játszottam vele és az újabb játékoknak eleve kevés a 4GB ram, de COD:MW2 alatt lassulás nem tapasztalható. 70C alatt marad a VGA az én gépemnél(6100U+940) és nem veszi vissza az órajelet. Újabb játékoknál valószínű jobban melegedne, mert a CPU csak 50% körül megy. Mással még nem teszteltem. Youtubon van bőven videó arról hogy mennek a játékok.A kijelző(full hd, matt) szemből nézve éles képet ad. A színek nem pontosak, a betekintési szögei elég kicsik(egy ips monitorra van kötve, ahhoz képest, más viszonyítási alapom sajnos nincs). Alapvetően önmagában a fekete hiánya a legfeltűnőbb nekem. Amit youtubon találtam a kijelzőről, ugyancsak ips-sel összemérve.
Néha valami furcsa kattogó hangot ad ki. Ezt másnál is olvastam... nem tudom mi lehet... Annyira nem zavaró hogy elálljak emiatt a géptől. Remélhetőleg semmi komoly, én a hűtésre gondolok.
A gépre win7-et nem tudtam telepíteni, mert már a boot után elszáll. Legacy módot nem próbáltam, lehet azzal ment volna. A win8 viszont simán felment UEFI-vel is.
A gép könnyű bővíthetősége nekem az elsődleges érvem a gép mellett. A gépemben alapból 96 SSD + 1 TB HDD kombó van amit nem találtam másik gépben ilyen árfekvésben.
Nekem teszik (amíg hozzá nem érek, mert az új lenyomat látszik rajta), alapvetően jól van összerakva, teljesítménye teljesen jó és az ára is elfogadható.
Feljebb egy kategóriával az Asus K501 van amivel sokáig szemeztem. Ugyan csak SSD+HDD lehetőséggel. Mivel abban nincs optikai meghajtó jobb lehet a hűtés és a több fém miatt minőségibb is. Hogy megéri-e a felárat abban nem tudok segíteni, de én most is az Acer mellett döntenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged