- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Én forrástól függően 62-65% színtér lefedettséget olvastam, és ránézésre sem lehet több, a színek roppant halványak fakóak, bizonyos tartományok teljesen hiányoznak, ilyen pl. a rózsaszín tartomány ami halvány pirosként érződik inkább, olyan az egész mint amikor egy megfakult színes fényképet néz az ember, ott vannak a színek csak mégis hiányoznak. Több teszt oldal kiemeli a kijelző gyengeségét bár bizonyos helyeken azt is hozzáteszik hogy némi kalibrálás után élvezhetővé válik sőt van aki úgy is mer fogalmazni hogy visszajönnek. Nos ezt senki ne vegye be, ez gondolom marketing duma, kalibrálással hangyányit sikerült javítani, kb. annyit hogy amennyi színt megjelenít és ahogy teszi az valamivel helyesebb legyen de ettől ugyanolyan fakó minden tehát a kalibrálás nem hoz vissza 10-20% színteret ami hiányzik egy átlag kijelzőhöz képest, ugyanis olyan 75-80% srgb már megfelelő mindennapi használatra, 90 meg afeletti nem jellemző az elérhetőbb árú laptopoknál és egyébként nem is ez a mérvadó. Az előző samsungom tn panele is olyan 69% körül tudott mégis sokkal élénkebbek voltak a színek csak érződött képeknél hogy az árnyalatok száma kevesebb de itt az a fő gond hogy halovány és fakó az a kevés is ami amúgy van. Ja és eddig 2 vevő jelölt nem vitte el jóval áron alul pont a botrányos kijelző miatt... tehát aki megveszi és a végén csalódik még eladni se fogja tudni könnyedén, én is bánom hogy megvettem, bár azóta többet ülök az asztalinál
-
Roland-87
aktív tag
Mindenképp megyek vissza még mert kell vennem pár dolgot náluk aztán rákérdezek hátha van remény. Routerrel már csináltam náluk ilyet és nem nagyon kötekedtek de ott a 3 napon belül voltam. Ha meg nem sikerül akkor lehet meghirdetem hátha jó áron elviszik. Az biztos hogy hosszan nem akarom megtartani mert az én PVA és IPS-hez szokott szememnek ez szörnyen gyenge. Egyébként utána néztem és az sRGB színtér 65%-át fedi le... ez elég gyenge ennél tényleg sokkal többet tud bármi.
-
Roland-87
aktív tag
Üzletben, Dorogon a Comp-L-ben. Általában itt vásárolok mert eddig pozitív tapasztalataim vannak róluk és itt sem a termék hibás hanem ez ennyit tud. Úgy érzem képtelen leszek megszokni ezt a fekete fehéres színvilágot csak kérdés az mekkora bukóval fogom tudni eladni hogy utána vehessek egy olyat aminek valóban normális kijelzője van. De ez már az én hülyeségem hogy nem néztem kellően utána mit is veszek...
-
Rabbit96
csendes tag
Üdv!
Szerintem minimum legyen 8 giga RAM. Ha a képszerkesztés alatt nem a 3d animációkat érted (gondolom nem
) akkor szerintem elég az i5-7300hq proci is.
Ha a The Divisiont vesszük figyelembe, oda azért kelhet kakaó (főleg full hdban) emiatt a GTX1050Ti 4 giga-t ajánlom.
SSD nagyon meg tudja dobni a gépet, én is most fogok venni az elkövetkezendő napokban egy m.2 2280-as ssd-t
(és nagyon várom már
)
Ha esetleg úgy veszed meg, hogy 1 terra hdd-vel only, akkor sem lehet gond, megnézed, mire képes, ha lassúcska, hozzácsapatsz egy ssd-t.
Szóval igen, ahogy látom, ezek 250k-nál kezdődnek, gondolom nem a ,,legolcsóbbat" szeretnéd megvenni.
Tehát: i5-7300hq, 8 giga RAM, 4 gigás 1050ti (személyes vélemény)
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest