- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Továbbra is azt mondom, amit lentebb; ezekkel szemben inkább már a korábban linkelt Extensa.
Vagy ez. Bár ez nem a topickba illik.
Én nehezen tudnám rászánni magam saját zsebből integrált VGA-s notira. Az általam használt Acer Travelmate integrált, de egy meglehetősen rövid listából választhattam csak. A korábbi - még ma is használt FSC Lifebook E-m dedikált ATi kártyával van, az azt megelőző másik FSC LifeBook C-m integrált volt. A mégkorábbi PIII-as Lifebook-om szintén dedikált volt. Valahogy a dedikáltak mindig jobbak voltak. Bár meglehet, hogy ez erősen szubjektív. -
Tudom, hogy a következőkkel kihívom a sorsot magam ellen, de vállalom.
Az Acer, pont két általad is megjelölt tulajdonságban gyenge; (1) a hűtés - szinte mind melegszik vagy kicsit hangos a hűtése, (2) az akku üzemidő. Nem e miatt szeretjük ezt a márkát. Amiben verhetetlen az Acer az az ár/teljesítmény/felszereltség hármasa. Aki ki tud békülni az átlagos, de nem kiemelkedő akkuidővel, és a melegedés/hűtés kevésbé kifinomult megoldásaival, az a pénzéért a legjobb felszereltségű gépeket kapja.
Mondom mindezt közel 8 év tapasztalata és számtalan HP, Compaq, Dell, Toshiba, IBM, Fujitsu/Siemens, MSI és Acer géppel kötött ismerettség után.Kérdés az, a Te esetedben is, hogy mi a fontosabb?!
-
-
Nem tudom, miért ragaszkodsz az integrált VGA-hoz?!
200E-ért már megkapod ezt.
Nem tudom, hogy mit értesz a jól hűtöttségen, nyilván az integrált VGA hűsebb lehet, de ez nem feltétlenül igaz. Ha hideg gépet akarsz, akkor valami ultra lacsony feszültségű rendszert kellene nézned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest