- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martoncz
csendes tag
Tehát torrentezzek le egy vista home premium-ot, aztán telepítésnél írjam be azt a serialt és kész?
Igazából nem vagyok nagyon otthon a témában, nem foglalkoztam még soha "driver integrációval", én arra gondoltam h felteszem az alap rendszert, futtatom a windows updatet, majd a drivereket leszedem/felteszem egyesével. Így lehet? A másik: a windows update menni fog rendesen, nem fogja zavarni, hogy ez már a második install ugyanolyan serial számmal (vagy az, hogy illegálisan töltöttem le)? Egyébként ami az aceres FTP-n van az a legfissebb verzójú drivereket tartalmazza, vagy érdemes szétnézni a gyártók oldalán külön-külön?
-
...félreértések elkerülése érdekében, a kivételt az Indítópult-ra értettem és az ott található Empowering Technology Launcher-re (Vista esetén ez a neve, az XP-sre nem emlékszem). Az msconfig-gal elérhető Automatikus indítás-ból még nem próbáltam kigyomlálni. ...talán nem is kellene.
-
zso79
őstag
Na ez még csak véletlenül sem hasonló HDD, mint ami általában a notikba kerül. Single-threaded alkalmazásoknál (99%, hogy azokat fogsz használni
) semmilyen előnyöd nem származik a natív SATA módból. Persze Vista alatt nyugodtan bekapcsolva hagyhatod, nincs szívás a telepítésnél.
-
blueMerle
veterán
Mert kézbe véve inkább adja a minőség érzetét az Aspire/Extensa szériával szemben.
Ez egyszeruen nem igaz. Nekem is Aspire van, de nem ám a olcsó, érdes felületü változat, hanem a minöségibb, "sima". Hatalmas különbség van ám a szérián belül is, szóval ezt így kijelenti, hogy az Aspire széria ne lenne minöségi, nem igazán helytálló és még akkor finoman fogalmaztam. Nekem csak az a bajom vele hogy egy kicsit hangosbb mint az eddigi notijaim. -
Visszaolvasva nekem sem érthető amit írtam.
1, Natív sata-hoz a bios-ban AHCI enabled és integrált driverek kellenek.
2, Ha nem akarsz integrálni, akkor ahci disabled a biosban és felmegy a nem integrált telepítő is, csak ekkor "nem igazi SATA" a HDD.
Remélem, így világosabb. -
Machos
tag
Parancsolj részletesen!
200 K-ért (ez a max) milyen Laptopot vegyek?!
VGA x3100 legyen, nekem nem kell semmilyen ATI, Feforce kütyü!Viszont feltétel 160 Gb winyó, 2Gb ram ha lehet de az annyira nem fontos, és persze ha lehet Dore 2 Duo de ha szerintetek a sima Core Duo is jó akkor ám legyen!
Viszont az a legfontosabb hogy nagyon megbízható és jól hűtött modell legyen!
15,4' vagy nagyobb monitorral!annyira ez sem lényeges!Felhasználása viszont a pc-meet helyettesítené itthon, szal legyen rajta usb min.4, ja és az 5.1emnek legyen meg a 3 kimenet!csak egyszerű játékokkal szórakoznék rajta 3-4 éves game-k, szal nekem a gma x3100 megteszi! ja és ha lehet akkor legyen rajta tv-kimenet!
Nem a legjobb mosell iránt érdeklődöm csak nem tudom igényeimnek milyen Laptopok felelnek meg!főleg hogy melyik márka mert az sem mindegy, nem akarok fél évente szervízbe járkálni!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
oris
aktív tag
Én innen vettem, semmi gondom vele, korrekt az eladó: 2gb-os samsung & hynix ddr2-667 notebook memoria
-
blackmacs
senior tag
Akkor nincs gond
Általában minden értelmesebb ramot kezelnek inkább olyat nézzél amelyiknek van neve.A Mhz-s témát nem vágom.Nekem a celeron 533-n ment a ramok is pedig 667-ek.Most már 667-n mennek mivel a t5450 is annyin megy.Ha nagyobbat teszel valószínü leveszi a frekit a késleltetés viszont kisebb lesz.Szerintem de nem biztos.Nem tudom AMD-nél mi a szokás
-
ToRR3nt3
senior tag
Én is a boltra bíztam, ahol a memóriát vettem. Az asztali gépet szétkapom/összerakom, a notit nem mertem.
Két kép a BT probémámhoz:
[link]
[link]Láthatjátok, van az elején egy BT kapcsoló, meg a vezérlőpultban BT ikon. Valójában viszont nincs fizikálisan BT eszköz benne. Hihetetlen... Nem tudom, h véletlenül felejtették e ki, vagy direkt nincs benne? Mindenesetre furcsa, h kihagynak belőle egy 1-2 ezer Ft-os kütyüt...
Ilyen beépíthető BT eszközt lehet venni szerintetek, vagy csak külső USB-s létezik? -
SKyN3T_54
csendes tag
Én ma vettem bele 2x1gb-ot a 4222-esembe. Megkértem szépen 2x a szerelőt, hogy tegye bele, pedig nem nagyon akart belenyúlni, de aztán lezsírozta, Finoman pattintani kellet kifele az enyémet, olyan szögekben hajlította - roppantotta ki -amire én mondjuk itthon sose lettem volna képes,de semmi baja nem lett!!
Nézz utána neten hátha 1-2 tesztben mutatják az alját ahol nincs matrica, esetleg tépd le, végülis az alján kit zavar a matrica?
2x1gb-vel tök más lett igaz 667-en járnak a ramok de cl5-ön a cl4-es 533 helyett, sebességben ugyan ott vagyok, de mégis tök más 2gb-al... én javaslom mindenkinek ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged