-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
#41635072 #23489 üzenetére
Azért nem csak a minőségibb anyagokat fizeted meg sok esetben. Hanem a supportot és a márka presztízsét is. Support alatt nem feltétlen a szervizek közelségét/megbízhatóságát kell csupán érteni, hanem pl. az ügyfélszolgálatot és egyéb körítéseket is, amiket lehet hogy ki se használsz. A presztízsre meg jó szélsőséges példa az Apple. Illetve tulajdonképpen a felesleges körítésre is. Ezt remélem nem kell tovább részleteznem miért
.
-
mokus1
addikt
válasz
#41635072 #23489 üzenetére
Azért manapság nincsen egyébként ilyen probléma.2 éve egyébként egy barátom Vett lenovot ne kérdezd a típust T4400as procival szóval nem egy bika darab volt mégis üvöltött mint a disznó a gép.Szóval volt ott probléma a hűtéssel.Míg nekem az előző i3as gt540es acerem szépen tette a dolgát és egész csendben.
Bár azt nem tudom elképzelni i7el.
Ebbe a hp-ba az van és egy két terhelésnél simán belekaristol a 30-40wattokba plusz a dedikált vga se szégyenli a naftát mégis meglepően csendesen,elvégzi tisztességgel.
Szóval hűtés téren van mindenhol jó rossz.Viszont anyagmínőségbe az acer azért nem a drága anyagokat fogja tolni bele emiatt is olcsóbb de a hűtést megoldják általában(timeline szériánál azért vannak hiányosságok pedig az pont nem a costumer kategória).Ja valamit kifelejtettem annyira azért az acer nem csinál silány gépeket abból kiindulva hogy azért a magyar emberek általában jót olcsón keresnek az acer ezt kínálja ismeretségi körömben elég sok ember használ acert gyanítom Nálad is mégis elvétve hallok rosszalló szavakat.
-
sowi
őstag
válasz
#41635072 #23484 üzenetére
haha, igen, tankkal is at lehet menni a lenovon es nem lesz semmi baja, LOL, egyedul panasonic gepek birjak a gyurodest, meg is lehet nezni az arcedulat...de persze, neked van igazad, menj at hummerrel egy lenovo n100 3000esen
az acer a konzumer szegmensben sokkal erosebb mint a vallalati szektorban, ezt azert jo lenne eszben tartani, nezd meg a lenovo, dell, hp gepek ugyanazert az arert mennyivel gyengebbek mint egy acer -
mokus1
addikt
válasz
#41635072 #23484 üzenetére
Értjük mi itt
Én most váltottam acerről egy alu hp gépre.Konfig lényegében ugyanaz .Viszont tényleg jobb hogy nem tudom benyomni a gépet mert masszív.A billentyűzet is jobb halkabb, nem esik szét.
Viszont én úgy gondolom hogy ha valaki átlag használja a laptopját asztalon, ölbe bőven megfelel egy ilyen gép.
Ami érdekes lehet hogy sokszor volt olyan hogy mondjuk egy kézzel hoztam be a gépet mert csak egy volt szabad. Úgy megfigyelhető bizonyos mértékű csavarodás a gépbe és abból kiindulva hogy az alaplapon mindenhol spórolnak és borzasztó vékony a nyák nem tudom mennyire tesz ez jót neki míg egy merevebb gép nem csavarodik el.De ezek szélsőséges esetek szerintem. -
Peak
addikt
válasz
#41635072 #23479 üzenetére
valószínű hétfőn leadja az üzemvezető az okosságot a szorgos hangyáknak, hogy most két napig rossz anyagot használjatok, meg szarul tegyétek össze és lehetőleg tökre figyelmetlenek legyetek, pl. dugjátok forditva a satát, meg ilyesmi, mert most a hápénak gyártunk.
aztán szerdán aszongya a főnökúr, hogy na most akkor nincs cigiszünet sem és fejvesztés terhe mellett meózunk, mer ez meg az ácsernek megy...
...gondókoggyunk má. -
Peak
addikt
válasz
#41635072 #22731 üzenetére
itt a link egyébként, gondolom erről beszéltél:
http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-S3-951-6646-Laptop-Review.64595.0.htmlaz SSD sebessége valóban az első generációs SSD sebességét mutatja, csak hát itt nem arra van használva, hogy HDtunest futtasson az ember rajta, hanem ide teszi ki a hibernációs adatokat a Windows7... illetve költséghatékonysági megfontolásból gondolom nem tesznek bele legújabb sandforce2 vezérlős 500mb/seces SSDt támogatói feladatra...
tény és való, hogy nem lehet egy OCZ Agility 3-hoz hasonlitani, de nem is az a feladata, hogy rendszermeghajtóként üzemeljen.
akkor most mi is van?
idézem a soraid:
"Kritikan aluli kijelzo, irto lassu ssd.
Tenyleg nagyon jo..."nem kötöszködni akarok veled, vagy provokálni, csak tényszerűen megállapitani, hogy vagy szándékosan, vagy figyelmetlenségből kevés információt publikáltál cinikus megfogalmazásban. no offense. peace.
-
Peak
addikt
válasz
#41635072 #22731 üzenetére
látod erről beszélek... rgb kalibráció, delta szinértékek, stb... elvesztek a számok bűvöletében
hasznááááááld!!!!! 10 emberből 9 NEM LÁTJA...
a cinikuskodás meg felesleges. s ha egy kicsit értelmeznéd a sorokat, kiderülne számodra, hogy az acer szó helyére tetszőlegesen behelyettesithetsz bármilyen más márkát...
azért szép napot kívánok neked is
-
Peak
addikt
válasz
#41635072 #22708 üzenetére
szubjektiv.
én inkább a saját tapasztalataimnak hiszek, mint a fizetett bérbloggereknek és ipari fikázóknakvan tapasztalatom, hogyan is működik ez az ujságiróknál...
nyomtam egy screenshotot gyorsan az egyik (gyengébb) S3-asból... nem tűnik nekem lassúnak használat közben sem
http://kepfeltoltes.hu/111104/s3config_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/111104/winelmenyindex_www.kepfeltoltes.hu_.png
a kijelzője sötét környezetben teljesen használható ahogy nézem.
az SSD márkája sem BIOSban sem Win alatt nem látszik. mindjárt megnézem valami diag. progival. -
válasz
#41635072 #22467 üzenetére
Nincs elbaszva, egyszerűen 2.5cm vastag. Még nem olvastam olyan korszerű notiról ahol ne lenne gond a cpu throttling. Lehet hogy valamit elnézek. Persze van aki nem tudja mi ez az egész.... A ph-s tesztben sem szerepel a hiba egyik notinál sem, arra mennek h vékony stb, vidd vedd jön a zsé, arról nem írnak hogy gázos ha sokat játszol. Notebook chech nyersen leírja ha valami **ar! A mostani mit lehet venni 160k-ért tesztben sem szólnak erről.
pedig ott is vannak beteg példányok.
-
Peak
addikt
válasz
#41635072 #22105 üzenetére
miért ne lenne. a hardverre kapod a garanciát.
de igen sok barbár kapott már hisztirohamot, mikor letörli a "vindózt" és a szervizes közli vele, hogy ez bizony nem garanciális szitu és a rendszervisszaállításért rezsióradíjjat kéne fizetni. aztán jönnek és trollkodnak a fórumon, meg vonyítanak és fikázzák a gyártót, meg a szervizt, kiabálják hogy nekik jogaik vannak, de közben a saját kötelességeikkel sincsenek tisztában, de még inkább nincsenek tisztában a gyártó/szerviz jogaival és a garanciális feltételekkel, mert hát el sem olvassák, lefossák.egyszerűen a szoftver vagy annak részei nem részei a garanciális szerződéseknek.
azok használata, működése, részletei nem tartoznak a hardver garancia alá.
ahogy semelyik gyártónál semez van, ilyen egyszerű
-
-
törölt tag
válasz
#41635072 #21742 üzenetére
Hát az én sennheiser fülesemnél szebben szól a laptopom
Nehezen barátkozom a bekapcsoló gombbal (ami nálam kikapcsoló gomb is egyben) , kicsit rossz helyen van, szinte mindig rányulok amikor arrébb teszem a laptopot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged