-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKiNG
tag
válasz
ktommy91 #21383 üzenetére
MSDNAA nem egyenlő a tiszta szoftver programmal, csak hogy tudd. Azt a ms adja az informatikus hallgatóknak (ami egyetemfüggő) és nem minden egyemistának jár(na), mint a másik, ami módosult és nem megszűnt.
Az egy évvel semmi gond nincs, mielőtt lejár meghosszabbítja, ha akarja. Egyébként úgy tudom, hogy most csak a timelineX sorozatra van akciósan 3 év. -
JKiNG
tag
válasz
ktommy91 #21380 üzenetére
Történhet elírás, de vásárlás előtt érdemes megbizonyosodni róla. Engem annó nem zavart, hogy az enyimben nem volt, de mostmár aggaszt, hogy választhattam volna olyan modellt is, amiben van majdnem ugyanazért az árért. Jól jön az, főleg később...
Létezik mindkét modell. Olyan amelyikben van és sima usb2es is. Az ipon meg az acer shop is jól írta annó. A modellszám ugyanaz, csak a "pl LX.RQ102.015" nemtudom minek nevezzem különbözteti meg őket jó esetben
Szóval érdemes biztosra menni és meg is érdeklődni...
-
Ronin38
csendes tag
válasz
ktommy91 #21213 üzenetére
Érdekes dolgot mondtak ma nekem.Visszavittem a 7750g-t,hogy nincs intel vga.2 nap netezés és telefonálás után kiderítették és meg is mutatták, hogy a legújabb bios frissítése után az Ati6850 telepítésénél, ha a custom telepítést választjuk, akkor látni, hogy az Ati driver előszöt az Intel drivert telepíti !?, aztán magát.Vagyis szerintük ez a kártya vezérli az alaplapi kártyát és váltogat automatikusan,de csak akksi módban.Így sima használatnál kb 4 órát bírt ki.Hálózaton mindig az 1 GB Ati zümmög, akkor nem lehet váltani.Ez van elvileg.
-
Ronin38
csendes tag
válasz
ktommy91 #21213 üzenetére
Csak az a gond, hogy a vásárlásnál nem tudják a boltokban megmondani, hogy melyikben engedélyezték és melyikben nem.Még az Acer hivatalos márka szervíze sem tudott semmit mondani, azt mondták, hogy lutri.Ez korrekt, mi?Akkor minek fejlesztették ki ezt a technológiát?
-
Peat;)
veterán
válasz
ktommy91 #14523 üzenetére
Igazad lett, tetszik a noti köszi az infokat.
Aki win7-ezne: az nem tetszik, hogy a klasszikus ati vga beállításokat sehol nem tudom előhívni, csak a win kezelőfelülete van, ott lehet állítani felbontást meg hogy kinyomja-e a képet, de külön a catalyst ablakot nem tudom előhozni, ahol anno lehetett állítani pl élsimítás fajtát meg ilyen mélyebb dolgokat. Ez normális? Win7=hülye user ne piszkálj?
-
Peat;)
veterán
válasz
ktommy91 #14452 üzenetére
Ez a ledes dolog biztos? És mi a vélemény, valóban érződik valamiféle plussz, vagy inkább csak marketing és majdnem olyan mint egy átlag notis tft?
Illetve ramot és hdd-t otthon is belerakhatok a gépbe, vagy kedvesen pont ott le van matricázva? Win xp driverek is elérhetőek hozzá vagy csak vista, illetve driver cd jár hozzá? Illetve még egy, még nem fagyott? Mert elég nagy a meleg ha most bírja a gpu akkor valószínű nem lett eltervezve a hűtés. KösziÉn plusz egy év garanciával nézelődtem(furán nagy szórások vannak az árban itt is..), mert úgy 5536g 126e+15e gari+2 giga rammal is megáll 150 alatt. Amennyiben meg belefér a 15-ös táskába akkor nincs más plusz költség.
A toshiba nekem nem szimpatikus, anno megtapogattam pár modelljét és nem tűnt minőséginek, meg drága is volt akkoriban, most hogy 170-ért adnak egy viszonylag jó ajánlatot erősen kérdéses számomra, hogy mitől versenyképes az ár ha eddig nem egy olcsó márka volt..és ahogy láttam l500-ra már volt panasz is.
-
garyskillz
csendes tag
-
garyskillz
csendes tag
válasz
ktommy91 #14416 üzenetére
Jogosan merulhet fel akkor bennem a kerdes, hogy megis miert.. mert egyebkent kerestem, de nem talaltam rola infot, h le van tiltva v nincs.
http://www.amd.com/us/products/technologies/ati-hybrid-graphics
itt talasz bovebb leirast, ha nem sikerulne elerni akkor gugli tarolobol nyisd meg.
-
Etzel
aktív tag
válasz
ktommy91 #14390 üzenetére
volt mar fent 9.7 es is, de ugyan az a tema
Azt meg fel sem tettem, ami a gyari honlapon vanCorsa02 : Tudom en is, baromi magas hofokok, de itthon nem hasznalom csak az agyban kb 3-4 orat, kint Angliaban ahol vettem, ott asztalon van, de meg ott sem neztem a hofokokat, mert jottem haza nyaralni
most 47 a vga, 52 a proci... meg ez is sok
Azt hiszem win7 lesz ebbol.Koszi mindent sracok
-
Etzel
aktív tag
válasz
ktommy91 #14368 üzenetére
Köszi szépen jo lett
Viszont lassulás még mindig fent áll
Ha lesz időm akkor win7 upgrade lesz úgy érzem. Mindenképpen 64bit? Mert 4 GB ramom vanCsabee: Remélem tényleg csak driver gond.
Directx legujabb van fent, a VGA driverből is, szval nem tudomEnnyi a hőfok ölbe véve, game-lés utan
-
arus12
csendes tag
válasz
ktommy91 #14160 üzenetére
Nekem 5536G van, nyugodtan megveheted, nagyon jó, gyors és olcsó gép. Igazi Best buy. (Márha szereted az AMD/ATI párosítást.) Én csak 1-2 hibát találtam benne: NINCS benne expresscard foglalat, hiába írják mindenhol. Ill. kicsit sokat fogyaszt. Ha jól körbenézel 100+áfáért már megveheted. Grafikai teljesíténye: Az asztali PC-mnek pont a fele: Athlon64 2,8Ghz CPU/radeon HD3850oc-hez képest, - ami azért nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest