-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jávi
tag
nem nehéz ramot rakni bele.. csak pl az én notimnál kurvára pattogtak a kis tartópöckök amik tartják a csavaron kívül a hátlapot. összescsavar maxra meglazít egy helyen felpattintod és utána végig.. én mondjuk egy kemény basszusgitárpengetővel feszítettem fel tovább hogy pl csavarhúzó ne barmolja szét a műanyagot. utána memória berak és hátlap vissza.. 1,5 éve van meg a gép 2X volt szétszedve és kitakarítva azóta...
-
8
senior tag
Ha wxga volt a gépedben, akkor az "wide", tehát csak wide-al tudod helyettesíteni, pl xga-val nem.
wxga: 1366x768
wsxga: 1440x900Ha ebayről (vagy máshonnan) rendelsz, akkor kétszer is bizonyosodj meg róla, hogy belemegy a gépedbe, és nem csak a méret stimmel, ezenkívül hogy adnak rá garanciát.
Egyébként tapasztalatom szerint ebayezni csak komolyabb árkülönbség esetén éri meg. Akkor viszont nagyon megéri
(idő amíg ideér, elveszhet a postán, esetleges garancia ügyintézés stb) -
8
senior tag
Rendelj egy kijelzőt ebayről, onnan sokkal olcsóbb lesz mint gyárit rendelni, és tetesd be egy ismerőssel, vagy valami megbízható szervízben.
Lehet hogy még nagyobb felbontásút is kapsz olcsóbban.első körben a német vagy angol ebayt nézd, ha ott nincs akkor ámeriká
egyébként meg nem csak ebayen érdemes nézni, rengeteg más helyen is van forgalmazva.
harmadik lehetőség hogy nézel egy bontottat pl itt a hardverapron vagy szervízekben megkérdezed.
-
brien
tag
Hááát...az az egyik legdrágább része az alaplap után vagy mellett...
[Alkatrészek] náluk nézzél szét. -
-
Szia!
Sztem ha garis akkor ne nagyon feszegesd hanem vidd el a szervízbe ,mert ha valami baja lesz akkor elveszíted a garidat....Ha bedig már nem garis én akkor is a szervízbe vinném,mert én még nem láttam olyat ,hogy le lehet szedni a billentyűt....Ha pedig bevállalod azt a kockázatot ,hogy lehet nem tudod visszarakni a gombot akkor pedig marad a feszegetés ,vagy ha kis dologról van szó akkor a porszívó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest