-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luser2000
addikt
Ukraan!
Szerintem megéri a garanciakiterjesztés.
A +1 év 9.900,- Ft, a +2év meg 14.900,- (és szekehez kapsz ajándéjkba egy táskát meg egy egeret).
Nekem a vadi új gépem 3 hét után adta meg magát (elfüstölt az alaplapon valami), ment BRNO-ba (5 nap alatt megfordult).
Mivel kiszámíthatatlan, hogy melyik percben éppen mi romolhat el, így ennyi pénzt simán rá kell szánni. Ha nem romlik el semmi, akkor úgy fogd fel, hogy ennyibe került a "biztonság/nyugalom".
Később, ha el akarod adni a gépet, akkor a vevő is értékelni fogja, hogy még garanciális.--
A regisztrációhoz kb. semmi nem kell a megvásárolt gar.kiterjesztésen (két kód) és a számla másolaton kívül. (Igazából a számla sem kell, ha a neten intézed a regisztrációt, mert ott online megy minden, nincs postázgatás). Én 4 napja aktiváltam, pikk-pakk.
Üdv.:
Balázs -
-
twollah
nagyúr
Uldozesi maniad van.
Nekem is 5710Zm van igaz Vistaval, a ventilator neha felporog, neha leall.
Mondjuk nem ertem, hogy miert kellett ilyen hulyen megoldani a hutest, hogy ~ fel percenkent bekapcsol "ezerrel" a ventilator, majd leall, ujabb ~ fel perc mulva ujra bekapcsol, majd leall.
Mindenez netezes kozben.
Ha meg tenyleg le van terhelve a gep akkor aztan porog a ventilator.Nem lett volna egyszerubb valami alacsonyabb fordulatszamon allandoan jaratni a hutest?
A melegedes meg szerintem termeszetes, a touchpad kornyeken van a HDD es mivel melegszik az ido ugy szegeny HDD is jobban melegszik.
-
zso79
őstag
twollah-nak teljes mértékben igaza van:
Az AHCI, IDE mod ha jol tudom csak az operacios rendszerre vonatkozik, a particiora nem.
Ha már feljött az OS látni fogja az összes partíciót. Viszont megkérdezném: miért gondolkozol az AHCI beállításon? Van esetleg valami olyan plusz, amiről nem tudunk? Megosztod velünk?
-
RI/OS
addikt
adatvesztést nem okoz, csak nem fog elindulni a rendszer amig újra nem rakod! Csak a mód változik, viszont a rendszert csak abban a módban tudod használni, amilyen módban volt telepítéskor. Utólag nem lehet változtatni, csak reinstallal. Egyébként az ahci elvileg az energiatakarékos mód, gyakorlatilag én nem vettem észre különbséget ahci és ide közt
-
oris
aktív tag
Nálam megy az Aero csilivili, szintén GMA950 van a gépben. (Amin viszont mérgelődök: nem működik Vista alatt a képernyőforgatás!
)
Érdekesség(vagy nem is az?): vettem a gépbe egy 2GB-os memóriát, majd a próba kedvéért mellé tettem az egyik gyári 512MB-os modult. A Cpu-Z szerint duálban megy
!
-
kybic
tag
Csao.
Ez a személyes véleményem:
- a + 1GB RAM természetesen teljesítményjavulást fog hozni ( jelenleg nagyon megéri a RAM-bővítés)
- ha + 1GB RAM-ot beteszel, valószínűleg dualban fognak menni, a Kingmax is elég elterjedt, eddig bevált termék, valószínűleg megy együtt a Hynix-el, 667MHz-eset tegyél, tehát ugyan olyan sebességűt amilyen van is benne.
"...de viszont..."
- sajnos a GMA950 nem igazán a "hard" játékosok videovezérlője, és a szükséges plusz memóriát abból az 1 GB, ill. ha bővítesz 2 GB RAM-ból pótolja, és "ilyenkor" a RAM-ok tudomásom szerint nem igazán mennek dualban, viszont az XP közben jobban érzi magát mintha csak a megcsapolt 1GB -al kellene gazdálkodnia. Egyébént jó gép az 5710z. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest