- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Csabee. #17656 üzenetére
bt os eszközt abszolút nem mutatott az eszközkezelő, 1 két nappal ezelőtti ghostot vissza állítottam de érdekes módon ott se működött, tegnap este felhagytam a kisérletezéssel és leállítottam a gépet, és ma már működik, viszont a wifi hiába írja ki hogy csatlakozik a routerhez az ip cím 0.0.0.0 nincs net, most is csak azért tudok írni mert mobil net modemet nyomtam be.( lehet hogy nem csípte a 48 órás állandó működést. pedig hűtés van)
-
cellpeti
nagyúr
-
Upload
tag
válasz
Csabee. #15465 üzenetére
Igen leszedtem a gyártó oldaláról és feltelepitettem. De semmi valaki azt mondja hogy valami furmányosan kell telepiteni
Ha be akarom kapcsolni azt irja nagy zöld betükkel hogy NO DEVICE
a wi-fi ugyan ezt csinálta amig nem telepitettem de legalább azt lehetett. Már arra gondolok hogy elromlott. Húú a Biosban nem lehet ki kapcsolni? -
zoleee24
tag
válasz
Csabee. #15431 üzenetére
A sípolásról azt irta a srác hogy 5-ször!!! cseréltették ki a gyártóval, és mindegyik alkalom után előjött ez.
A design miatt jobban tetszene az ASUS, eddig sok asus cuccom volt , nagyon jó minőségűek az anyagaik, de a sípolás, a max 4Gb miatt, meg az ár miatt hezitálok.Hát nem egyszerű kérdés
-
plaszy
őstag
válasz
Csabee. #15223 üzenetére
Akkor jó...
Mindig tanul az ember.(Viszont én akkor sem teszem vissza bele, mert esténként kivan kapcsolva a gépem, és abban a 8-9 órában is merül valamennyit az akksi, ezért bekapcsolásnál azt a kis részt ismét feltölti. Tehát, ha ez sokszor ismétlődik - naponta - akkor az azért nem hiszem, hogy jót tesz neki.)
-
-
Speedlight
csendes tag
válasz
Csabee. #15153 üzenetére
Nem garis a gépem. Tehát elvileg mindegy, hogy milyen szervízbe viszem.
Csak csodálkoztam, hogy nem az acer saját szervíze jutott először eszetekbe, és gondoltam rákérdezek, miért. De ha nektek sincs sok tapasztalatotok a szervízekkel, meg nekem se, akkor nem nagyon van miről beszélni...
-
sylke5
csendes tag
válasz
Csabee. #15163 üzenetére
nem teljes az ereje, de passz milyen win van fenn, mert ez sima xp szerintem, tesóm azt mondta a win7hez 2 giga memo kell nekem 1 van, de lehet tévedek. majd akarok másik wint ez a régi amit az eladó használt!!
egy usb eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességét.
ezt irja ki állandóan!!
akkor azt a chipset izét tegyem fel újra???
-
raul560
tag
válasz
Csabee. #15121 üzenetére
Szia!
Everest-tel nem látok semmi kérdőjelet. Viszont a hálózatnál csak a Wifi van fent, a LAN adapter nincs. Nem tudom akkor, milyen Ethernet vezérlőt kér....
De hogy kábeles net kapcsolatom ez miatt nincs az tuti.
Szerinted, hogy lehetne megoldani ezt?Tudnál ebben segíteni vagy bárki más akinek volt ilyen jellegű problémája?
Köszönöm előre is.
-
sysrq
őstag
-
csilla145
tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Csabee. #15007 üzenetére
Én nem így látom:
"Szerettem volna az oprendszert ujra rakni mert eléggé lelassult.Viszont telepitésnél kiirja a gép hogy nem talál a géphez csatlakoztatva merevlemezt. Bios látja,ha wistából inditom a telepitést akkor is látja de nem enged formázni mert ahhoz lemezröl kell inditani a gépet."
...
"Jelenleg is erröl a gépröl irok."ChrYsler
-
xaxa
csendes tag
válasz
Csabee. #14963 üzenetére
igen, föltettem amit az acer honlapján találtam, ki is kapcsoltam a nagyitó funkciót ami multitouchra volt beállitva, viszont azt már nem tudom a scrollozást hogy lehet beállitani.
fölmentem a synaptics honlapjára, hátha van vmi frissebb driver, de érthetetlen módon régebbi volt, mint amit az acernél találtam -
xaxa
csendes tag
válasz
Csabee. #14935 üzenetére
ki bizony!
nem is ott kezdődik a gond, hanem hogy ugyan azt irja ki mint ami a dobozon meg a gépen van. és ilyen gép elvileg "nem létezik". olyan nincs, hogy beirom a gugliba és 0 találat!
Alaplap:
CPU típusa Mobile DualCore AMD Turion X2 Ultra ZM-21, 2500 MHz (12.5 x 200)
Alaplap neve Acer Aspire 8540
Alaplapi lapkakészlet AMD 760G/780G/780V/785G/790GX, AMD K10
Rendszermemória 4096 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
DIMM1: Samsung M4 70T5663QZ3-CE6 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM2: Samsung M4 70T5663QZ3-CE6 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
BIOS típusa Phoenix (07/06/09)ezt irja az everest. az előző hsz-ban felnyomtam az egész everest reportot, hátha a szakik kibogarásznak belőle vmit
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Csabee. #14871 üzenetére
Hát az akksi meg a proci együtt csak 24-25k lenne.
Most meg ér talán 70k-t! Az is jó,ha valakinek ennyiért el tudom adni. 90k-t már sose kapok érte,annyiért vettem!Én is találtam egy nagyon fasza IBM T61-et(115k),csak éppen nincs rá zsém.
Pedig az jó masina."T7300 @ 2Ghz, 1x2Gb ram, 100Gb Hdd @7200Rpm, 14" 1280x768, intel vga, wifi, bluetooth, ujjlenyomat olvasó, CDRW-DVD combo, 6 cellás akksi, 3-4 óra üzemidő. Angol XP (recovery partició), angol (UK) billentyűzet, szokásos T61 dolgok. Még 2 hónap garanciával, karcmentes, újszerű állapotban. Ajándék expressCard kártyaolvasóval."
ui.: diákhitelből élek!
-
cellpeti
nagyúr
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Csabee. #14575 üzenetére
Köszi a tippet, de egyelőre valamiért nem sikerült telepíteni...
Próbáltam vista kompatibilis módban is, de meg se mukkan. Esetleg más program is (Framework) kéne hozzá? Bár akkor a telepítő biztos szólna, hogy ez-és-ez hiányzik.
Na mind1, majd még próbálkozom, és köszi még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dell notebook topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest