- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3DFan
aktív tag
válasz
ChrYsler #15686 üzenetére
Köszönöm.
Van, hogy már az Fn felengedése után azonnal visszajön a kép, igaz olyan is van, hogy sötét marad és csak egy billentyű nyomására tér vissza. Jó lenne ha rendesen működne, egyszerűbb mint csukogatni a fedelet. Szerinted a BIOS frissítéséket érdemes feltenni? -
mykos
aktív tag
-
habocky
csendes tag
-
habocky
csendes tag
válasz
ChrYsler #15644 üzenetére
Oda nem ír semmit! van egy külső vinyóm arra jó midnen mindent kiír de a belsőre semmit nem ír ki semilyen % annyi hogy imseretlen meg ?jel és kész és nem semmit nem enged vele! a gép pedig zsír uj holnap lesz egy hetes acer 5536g
sok idő még mindig mire bejön és mikor bejött a win még mindig sokat dolgozik a vinyó és hiába van net se msnbe nem lép be se skypeba nem jelentkezik be és nagyon lassu de egy idő multával vagy 20 perc meg bejön a skype msn és onnantól már viszont jól megy! -
habocky
csendes tag
válasz
ChrYsler #15620 üzenetére
Megnéztem egy sentienellel a vinyómat de nem ír ki rá se hőt se semmit
csak a sebességeket mutatja hogy átvitel meg ezek de pl ezt akkor akkor teszteltem mikor egy játékot csomagoltam ki és akkor a számláló akadozva ment lement 20 sec-nyit és megállt utána megint és megint megállt és a sebességek is felmentek 30mb-ra és utána le 0ra lehet akkor a vinyó fos benne? felteszek majd egy másik wint ebben a hónapban hogyha akkor is szar lesz akkor lehet télleg a vinyó szar benne! -
t-bali3
senior tag
válasz
ChrYsler #15623 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos egyik sem jó hír.
Leginkább a billentyűzet aggaszt, ugyanis elég sokat használnám és fontos lenne a magyar nyelv.
Nem tudod esetleg honnan deríthetném ki, hogy biztosra menjek?
Nem hiszem, h ha írnék az Acernek kapnék választ, egy olyan embert sem egyszerű találni, aki esetleg már vett kint egyet és így használja... -
ЯΞD
senior tag
válasz
ChrYsler #15604 üzenetére
köszönöm! valamilyen szinten akkor megnyugodtam... ennél feljebb még nem ment soha.
Viszont látom te valamilyen szaki vagy. Mért van az, hogy fel van telepítve az ati driver és a win 7 frissités nél talál egy fontos ati frissitést és ha fel akarja tenni megfagy az egész rendszer...
-
plaszy
őstag
válasz
ChrYsler #15605 üzenetére
Igen, kb.
Viszont azt meg nehéz lesz vinni valahová...mert hát jó súlyban van a picike...
De ez még a jövő zenéje lesz...mert tulajdonképpen lassan vágynék egy Core I7 asztali konfigra is. Majd tisztázom magammal, aztán valahol csak kikötök. Lehet, hogy még egy kicsi 12"-os noti is szóba jön, mert azt meg aztán igazán könnyű lenne hordozni.Szerk.: Te aztán nyomozol...
Szerencsére nem VGA és nem is kijelző hibája volt. Valami csöveket rendelt bele a srác. -
plaszy
őstag
válasz
ChrYsler #15407 üzenetére
Köszi, megnéztem: ezek indulnak automatikusan el.
Skype-ot nem használok csak Live MSN-t, de azt is manuálisan indítom el. Amikor a gép előtt vagyok, akkor az AVG meg az Everest megy háttérben futó alkalmazásként. Winamp, Internet meg a letöltés megy aktívan -
Gergőke88
addikt
válasz
ChrYsler #15390 üzenetére
A legujabb ezt irja:
Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0 [B-3]
Illetve a megjelenítés/windows videónál ugyancsak a GMA4500M szerepel.
A video fajl pedig egy 1080p-s, bluray.x264 fájl, amit a media player home cinemaval jatszok le..
Egy masik helyen pedig ezt irja:
Lapkakészlet: Intel GM45/GM47/GS45/PM45 Igen (Intel Cantiga GS45).
nem értem -
Gergőke88
addikt
válasz
ChrYsler #15388 üzenetére
Uhh, bocsi nem volt szándékos
.
A GPU-Z szerint a GPU: GM45
Everest szerint pedig:
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family [NoDB]
Ott csak ennyit ír...
A verzioszáma pedig: v2.20.405
Akkor lehetseges, hogy ez megse a Hd-s?
Viszont érdekes, hogy 1080p filmnel a processzor, csak 20% pörög.. -
Gergőke88
addikt
válasz
ChrYsler #15386 üzenetére
Sziasztok!
Vásároltam egy Acer timeline 4810TZ laptopot, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A kérdésem az lenne , hogy az lehetseges, hogy az enyem nem az Intel 4500mhd, hanem csak a sima 4500m kártyával van szerelve?
Everest ezt irja:
Adapter leírás Mobile Intel(R) GMA 4500M
Pedig neten mindenhol a 4500MHD kártyával van írva:
[link]
Köszi a segítséget.
Gergő
Lehet az everest nem ismeri fel?:S -
-
Davemate
csendes tag
válasz
ChrYsler #15261 üzenetére
Hello! köszi a válaszokat! Asztalon használom és tettem alá egy könyvet is. Igen azt elfelejtettem írni, hogy az everestel már megnéztem és az 63 fokot irt és utána egyböl ki is kapcsolt a gép...
ugyh fogalmam sincs, h mi lehet a baja...
Most tervezem , hogy veszek egy hütölapot az aljára , aztán remélem , hogy azzal már müködni fog
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15211 üzenetére
először is köszi a válaszokat!
próbáltam már a mobility radeon 4000series driverrel is, azzal gyak. ugyan azt produkálja mint az acerről leszedett driverrel. sztem is egyértelműen vmi szoftveres hiba. a fifa az előző vasamon is gond nélkül futott maxon (extensa 5630g + 2giga ram), a másik meg az, hogy ha variálok a driverekkel, mindegyik játékhoz fölteszem azt, amivel normálisan fut, akkor semmi gond nincs velük, csakhát ez egy kicsit macerás. én még arra gondoltam, hogy a 8530g-s north bridge driver nem a legmegfelelőbb hozzá, és talán ez a hiba forrása.
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15193 üzenetére
na most meg a következő anomáliával állok szemben. felnyomtam ugye az alap 8530g-s ati készletet (8540g-hez ugye). gyakorlatilag használhatatlan, maga a chipset, meg az usb-hid miatt érdemes volt, de frissítettem sima radeon 4600 seriessel, úgy, hogy van ez a moddoló program, ami átalakítja a sima radeon drivert mobilityssé. ezzel azt tapasztaltam, hogy 3 játékból 2nél teljesen normálisan működik (fifa10, cs: source), viszont az nfs: shiftnél megint furcsán beleakadozik (nem is akad meg igazából, csak belassul egy pillanatra), mintha swappelne egyet, pedig a virtuális memória teljesen ki van lőve (4 giga mellé azt mondták fölös, csak lassítja a rendszert). a shiftes akadás mellett sajnos a videók is bele-bele akadoznak. namost, a windows update, akármit is telepítek rá, egyből ráküld egy 4650es ati frissítést, amivel teljesen az ellenkezőjére fordul a dolog. css, fifa10 szaggat, videók, shift, tökéletesen futnak
. ha van vmi 5let, tapasztalat, és leírnátok, azt nagyon megköszönném!
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #15144 üzenetére
ati honlapról töltött mobility radeon 4000 series drivert tettem föl. a 8530gben vmi egészen más driver van. igazából a problémám az, hogy pl. játékokban kicsit szakadozik az egész. ez elvileg a chipset driver hiányára utal (volt hogy már elfelejtettem föltenni más gépre, és ugyan ilyen volt), de javitsatok ki ha tévedek.
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15106 üzenetére
Köszi a segítséged így más siker lett, minden tök jól működik, viszont 3 eszközt nem tudok telepíteni, nem tudom mi okból de nem találtam hozzá drivert.
Ebben tudnál,te vagy valaki segíteni?
A segítséget előre is köszönöm!
u.i.: Igen halasi vagyok, de szegeden lakom jelenleg, a munka miatt!
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15104 üzenetére
Egy teljesen "szűz" gyári SP3-as. Kipróbáltam sp2-vel és ott tovább engedi, csak nem ismeri fel a vinyót, úgyhogy szerintem SATA vezérlő probléma lehet. SP3-as integrált telepítő lemeznél betölti a meghajtókat, és mikor a winchesterekhez érne akkor jön a kékhalál.. Lehet bezavar, hogy 2* 500-as winyó van benne? De azt nem hinném... Még bütykölök valami t hátha, de nagyon nem akar menni. Fránya kékhalál....
-
raul560
tag
válasz
ChrYsler #15100 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
n-lite-al csináltam, és ezeket a drivereket integráltam bele! Mikor eljutna a winyó felismeréshez akkor jön be a kékhalál. Lehetséges, hogy meg kéne formáznom valahogy a C: meghajtót, de Partition magic valami hibát ír. Hogy tudnám teljesen letakarítania meghajtót
Format C: nem mükszik, meg az xp telepítő sem mert nem jutok el odáig.
ötlet?
Köszönöm a segítséget!
-
csilla145
tag
válasz
ChrYsler #15002 üzenetére
Hát az már nekem kinai. Van xp lemezem és vista lemezem is.Van eredeti és irott.Minden fajta minden mennyiségben.Már nagyon sok gépet telepitettem de ilyet még nem tapasztaltam.Szerintem tul régi a bios csak az a baj hogy nem értek a bios frissitéshez.Még soha nem csináltam.Szerintem az megoldaná a problémát
-
dantes
tag
válasz
ChrYsler #14957 üzenetére
Ha azt mondom, nem megy a venti, akkor a probléma az, hogy nem megy a venti.
Se többet se kevesebbet nem kell belelátni.Ha a probléma az lesz hogy a gép öt percenként fagy, és nem megy a venti, akkor azzal fogok jönni hogy a gép fagy és nem megy a venti! ;)
És ha az autóm a medencébe köt ki, nem azzal hívom a szerelőket, hogy víz ment a karburátorba.
De persze csak segíteni akartál, szóval peace!
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #14950 üzenetére
az acer honlapon van ilyen online support, ahol be lehet jelenteni ha szervizelésre van szükséged. nekem a becserélt extensámat küldték ki (tévesen) csehországba idén. ezen a rendszeren keresztük nyomon tudtam követni, hogy éppen hol van a lapos, és hogy az "út" melyik stádiumánál tart. van hibajelentő része, és rendesen ketyeg visszafelé a gariidő is.
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #14946 üzenetére
2 hete ketyeg az utazógari. papirt ugyan nem adtak, de sorozatszám alapján megnéztem az online supporton és tényleg annyi van hozzá.
"(Op.rendszerre figyelj!)" - igen már 1x-2x leszedtem potyára egy komplett garnitúra drivert
amúgy win7 x64 ultimate megy rá, ami most rajta van (B7264) még csak nem is az rtm.
-
xaxa
csendes tag
válasz
ChrYsler #14932 üzenetére
heló!
most a gyári win7 x64 home van rajta. minden tökéletesen működik, egy teljesen tisza gyári romról telepitett rendszerrel kaptam, még a rejtett particiók között ott is van a rom partició. de hát ugye, hogy ne legyen annyira 1xű az élet, én azért csak bepróbálnék a kacska win7 home helyére vmi normálisabb rendszert. a dobozra, a csuklótámaszra és a gép aljára is az van irva, hogy 8540 series. a hátulján még föl van tüntetve egy model no.: ms2282 és egy széria szám: S2PHW020049290742D2000.
a dobozra még néhány adat van fölvésve, ami teljesen fedi az everstben mutatottakat. teljesen gyári csomagolásban kaptam, a gépen rajta van az utolsó apró védőfólia is.
http://xaxa.atw.hu/dl/report.html ez az evereszt összegzése. mentés máskénttel lehet csak megnézni.
előre is kösz a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged