Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
Hát ha a Verbatim gagyi
Most TDK-val próbálkoztam, azt is elcseszte. Azt csinálja hogy van hogy megírja a lemezt és csak az ellenőrzésnél vágja ki (Nero, két verziót is próbáltam) meg van hogy meg sem írja... Ezt csinálja, akármilyen sebességgel is írok... Az érdekes viszont az hogy viszont ha DVD-t írok, akkor tökéletesen megírja...
Tudom Rikvestet ne, felhívtam a másik szervízt de ott is egy hetet mondtak...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most TDK-val próbálkoztam, azt is elcseszte. Azt csinálja hogy van hogy megírja a lemezt és csak az ellenőrzésnél vágja ki (Nero, két verziót is próbáltam) meg van hogy meg sem írja... Ezt csinálja, akármilyen sebességgel is írok... Az érdekes viszont az hogy viszont ha DVD-t írok, akkor tökéletesen megírja...